Testimonials

No reviews yet

C
Vær Rask
Christina
Glad hund - gladere ejer

Der er sket en vild forandring med Antares, især efter hans 15 minutter i onsdags! Om aftenen blev han rastløs, men kunne ikke finde ud af hvad han ville. Torsdag morgen gik han en mega lang tur, og var i rigtig hopla, om aftenen ville han Gud hjælpe mig ud og gå! Han er ikke frivilligt gået tur om aftenen siden julen. Han var blandt andet på vores lokale butiks torv og sagde intet til det mylder af folk der gik forbi 💪
Han har indtil flere gange gået lige forbi støjende børn uden at ænse dem overhovedet ❤️
Vi er SÅ glade og glæder os til “fortsættelsen”

M
Vær Rask
Mette
Usynlig hjælp til en teenager

Min søn er på “Vær Rask” uden at vide det, fordi det er svært for en teenager at bede om hjælp. Man skal jo helst ikke være anderledes eller falde uden for i den alder.
Vi mærker helt sikkert en forskel på ham efter han er kommet på “Vær Rask”. Han er blevet mere rolig, mindre vred og mindre aggressiv og hviler mere i sig selv.
Som forældre vil jeg give hjælpe mit barn uden at overskride hans grænser så da Charlotte foreslog “usynlig” hjælp var der inden tvivl, det måtte prøves. Og vi har ikke fortrudt, for vi har fået en rigtig glad dreng.
Tak til Hanne og Charlotte.

A
Vær Rask
Albert
Vær Rask

Min skepsi for dette hokuspokus var stor, alligevel kastede jeg mig ind i det og gav det en chance. Oplevelsen er at jeg efter nogle sessioner havde en samtale med Charlotte, hvor jeg sagde, at jeg ikke oplevede noget. Så fortalte Charlotte mig noget om mig, som hun ikke kunne vide på anden måde. Det gjorde at jeg tænkte at der er virkelig mere mellem himmel og jord. Da hun gav mig et kald umiddelbart da en session var startet og jeg kunne mærke energien i min krop via hendes beskrivelse,fandt jeg ud af, at der er hul igennem.

Af mange grunde, valgte jeg at holde pause fra forløbet og sessionerne. Den del af min krop som Sol-Farah arbejder med, har i den aktive periode haft det fantastisk godt og nu hvor jeg ikke er med til sessionerne, er skavankerne blevet tydelige for mig igen.

Tænker at jeg kommer tilbage til ”Vær rask” når der er ro på omgivelserne igen.

Vær rask

At være på Vær Rask, har gjort det, at jeg har fået det meget bedre. Jeg kan mærke det har hjulpet på mit knæ. Det var så dårligt at jeg var ved at bestille tid til at få et nyt knæ. Det er ikke nødvendigt mere. Jeg har også haft problemer med min mave det er også blevet meget bedre. Jeg giver de bedste anbefalinger til Charlotte og Hanne

A
Vær Rask
Anonym
Sæt i gang ....

Tøv ikke med at tilmelde dig vær rask, hvor du får den bedst tænkelige healing af Hanne og Charlotte. Jeg har altid oplevet at kunne få hjælp med mine udfordringer både fysiske og psykiske.

C
Vær Rask
Charlotte
Giv dig selv en gave

Jeg har af flere omgange benyttet "VÆR RASK", med rigtig stor og god virkning. Det starter allerede ved tilmeldingen pr. telefon, hvor du lige bliver "skannet", og meget præcist får oplyst dine ubalancer, som altid stemmer meget godt overens med de udfordringer som man gerne vil have hjælp til.
Det er fantastisk nemt og effektivt at det foregår på distancen, og man får altid besked om når healingen går i gang, men det er ikke noget man som sådan tænker over, man laver bare det som man ellers ville gøre.
Jeg bruger ikke kun "VÆR RASK" på mig selv men også min familie, og vores hund, så jeg har ikke kun oplevet gode resultater på mig selv, men også på dem. Et trist familiemedlem uden livsgnist og uden megen initiativ, bliver efter nogle behandlinger mere glad, kommer ud at gå og motionere, og får lavet forskellige praktiske ting. Hunden var meget aggressiv når der gik andre hunde forbi ejendommen, og generelt altid lidt på vagt hele tiden. Hunden er efter nogle behandlinger generelt blevet meget roligere og afslappet, og kun ganske lidt udfarende, som jeg er sikker på kommer helt under kontrol efter de sidste behandlinger.
Jeg giver de bedste anbefalinger til "VÆR RASK", og kan forsikre dig om at det er ganske trygt og meget inspirerende at deltage i. Vent ikke med at tage fat på dine udfordringer, få gjort noget ved dem, med hjælp fra disse fantastiske kvinder Det er gaven til dig selv og / eller andre som har behov for en hjælpende hånd. Jeg er sikker på at du ikke vil fortryde.

C
Vær Rask
Charlotte Larsen
Min skønne hund har fået det fantastisk

Jeg har verdens lækreste hunde – en på 7 år fra Sverige og så Carla som jeg hentede i Spanien maj 2021(10 uger). Flyveturen hjem gik fantastisk.
Carla er en bestemt dame med et lidt tricky temperament – bestemt ikke dårligt, men svært.
Hun kom hjem til ”storesøster” og alt gik ok – Carla er noget større end storesøster selvom det er samme race og hun satte sig hurtigt på storesøster – og det endte i nogle ikke så fine konfrontationer. Det skal lige siges det er samme race.
Men største udfordring var, at Carla kunne ligge i den dybeste søvn og pludselig vågne ”ud af det blå” og bare gø – som i gø gø – uden nogle kunne sætte ord på eller få hende til at ”komme tilbage” hun var ligesom et andet sted. Når vi så fik kontakt så var alt fint igen.
Men det frustrerede familieidylen og vi synes ikke vi bestilte andet end at skælde ud. Jeg blev ked af det og synes jeg tog afstand og det gør jo ingenting bedre.
Så var jeg sammen med en familie som kendte til Charlottes evner. Jeg ringede – indrømmet skeptisk – men Carla kom i behandling. Vær Rask – behandling 👍❤
De første gange sov hun det meste af dagen og gøeriet blev langsomt aftagende – til nu nærmest ikke at være eksisterende – en hund gør og det gør Carla også. Men med i pakken fik jeg en gladere og mere tilstedeværende hund som tager kontakt og er social – det var hun også før men ikke meget.
Carla havde nogle nerveskader som den havde fået som hvalp. Dette var årsagen ifølge Charlotte og Hanne. Det er der blevet arbejdet på under Vær Rask behandlingene.
Pigernes slogskampe sidder i en – men der har siden Carla har været hos Charlotte ikke været optræk til noget dårligt. Hun er en trimmehund og hun hadede at stå på bordet – det er også blevet bedre – det virker som om, at hun føler sig mere tryg.
Vores seneste enormt positive oplevelse er, at Carla blev opereret i det ene øje (hun er rask nu) og den anden blev steriliseret – så sad min frygt lige rundt om hjørnet – de var ”adskilt” i 2 uger på den måde, at hende som var blevet steriliseret var i ”kravlegård” så de kunne se og lugte til hinanden. Ret hurtigt lå Carla udenfor og passede på og da vi nærmede os at de måtte være sammen igen tænkte jeg bare jeg tager chancen nu – de havde seler på så jeg kunne gribe og løfte en væk hvis der opstod problemer! MEN…. Det er den mest positive oplevelse – udover at gøeriet er stoppet ca. 80% - de startede med en gåtur og så i haven hvor de straks tog en løbetur og snusede – man kunne virkelig se, at de havde savnet hinanden og de har været nærmest perfekte siden – leg og hygge står i højsæde.
Dette var ikke sket forud for Carlas behandling hos Charlotte og Hanne, så vi er dybt taknemlige.

Man må søge alternative ting, når det almindelige ikke virker.

At være på Vær Rask, har gjort det, at jeg har fået det meget bedre. Jeg kan mærke det har hjulpet på mine ører og min kæbe, som jeg har haft mange smerter i. Jeg har fået mere energi. Tingene er ikke så håbløse, som de var før. Prøv Hanne og Charlotte. Det virker!

M
Angsthealing
Maj-Britt
Giver ro i maven

Allerede efter få dage, kunne jeg mærke en markant forskel. Vågner gladere med ro i maven

K
Selvudviklingsforløb
Kursist
“Jeg vidste ikke at det kunne blive bedre, at være mig!”

"Forstil dig at du aldrig har sovet på andet end halm, i en sovepose. Der kan du sagtens sove rart og varmt. Men hvis nu der så var en der kom og gav dig en sove sofa, og et blødt og varmt tæppe til at tage oven på soveposen, så kunne det være du pludselig oplevede at du sov bedre, at du lå bedre, at du bedre kunne få og holde varmen. Det var rart at sove før, men nu blev det pludselig bare bedre… Det var oplevelsen af trin 1, for mig. Så en dag kom der en, med en super lækker madras, med fjedre og skumfyld, og blødt lagen, og gav dig også en dyne. En blød og varm dyne. Nu kunne du mærke at du pludselig bare lå helt som din krop havde brug for at ligge, og at du blev krammet af en varm stor blød dyne. Det var velvære, lykke, trivsel, glæde og hygge. Det var trin 2 for mig. Indtil da, vidste jeg ikke jeg havde et større potentiale. Jeg vidste ikke at det kunne blive bedre, at være mig! At jeg kunne opnå en højere lykke, og en dybere kærlighed til mig selv og omverden. Nu er jeg i gang med trin 3. Her har jeg fået elevations seng, edderduns dyne, morgenmad på sengen, blid lækker sovemusik, og friske pust af sommer duft og solskin. Jeg ligger bedre end jeg nogensinde har ligget, og føler slet ikke jeg kan forestille mig hvordan jeg skal blive større, hvordan jeg skal få en større kærlighed til livet og mig selv og min familie. Jeg har lært så meget om, at lære om mig selv. Jeg føler ikke at mine grænser er blevet overskredet, og at jeg har fået at vide hvad for en vej jeg skal gå med mig selv, og min udvikling. Det er mere som at have en guide til at vise hvilke veje der er for mig, og hvordan jeg finder flere, og også hvordan jeg bliver klar til at gå på dem, så jeg kan opnå mit fulde potentiale og få mine drømme for mit liv, opfyldt. Jeg har udviklet mig i mit tempo, og kan se hvordan jeg kommer videre. Jeg glæder mig til livet, over livet, og er SÅ taknemmelig for at have fundet det her kursus, og for Charlotte"

K
Selvudviklingsforløb
Kursist
“Jeg har fået overblik, ro og stoler mere på mig selv”

“Forløbet indtil nu har givet mig en større tillid til mine egne evner og en ro, så jeg hviler mere i mig selv, det gør at hverdagens udfordringer bliver nemmere at jonglere med såsom børn, indkøb, rengøring mm. Det er blevet bemærket på mit uddannelsessted, at jeg har fået overblik, ro og stoler mere på mig selv efter at jeg har gennemgået selvudviklingstrin I+II til trods for, at de ikke vidste, at jeg var i gang med kurserne"

K
Selvudviklingsforløb
Kvinde 57 år
“Charlotte gav mig værktøjer til at takle livets situationer - det er jeg hende dybt taknemlig for”

"Jeg har deltaget i Charlottes kurser, idet jeg trængte til at gøre noget nyt i mit liv, noget for mig selv. Jeg kunne godt tænke mig at blive ”klogere” på mig – hvorfor jeg handlede som jeg gjorde i bestemte situationer, og hvorfor jeg hele tiden rendte ind i de samme problemer osv. Charlotte lærte mig, at se tingene fra en anden side, bryde nogle gamle vaner. Hun gav mig redskaber til at takle livets situationer, være opmærksom og positiv, det er jeg hende dybt taknemlig for"

K
Selvudviklingsforløb
Kursist
“Charlotte er mester i at uddele gaver for livet”

“Charlotte er en sublim lærer og vejleder, og hun besidder den sjældne kvalitet at kunne undervise den enkelte kursist OG hele holdet samtidig. Charlotte er mester i at uddele gaver for livet, og hendes undervisningform (som er helt sin egen) går så dybt og favner så bredt, at man som kursist ændres for altid. Hvis du ønsker at gå meget dybt ind i dig selv og din livs-mission, og hvis du længes efter transformation helt ud til fingerspidserne, så gør dig selv, livet, jorden og universet en tjeneste og meld dig som kursist hos Charlotte!”

K
Selvudviklingsforløb
Kenny
Jeg fandt mig selv på dette kursus

En være glad og tilfreds med dig selv, når du ankommer, for at finde ud af, at du har fortiet/glemt dig selv i alle disse år. Jeg fandt mig selv på dette kursus og vores vision videre frem

B
Selvudviklingsforløb
Birthe
Jeg har deltaget i selvudviklingskurser og det er stadig meget givtigt

Jeg har deltaget i selvudviklingskurser og i opfølgningskurser og det har og er stadigvæk meget givtigt. Ville ikke have været foruden og jeg tror at alting sker, som det skal ske. Så en annonce i et ugeblad for ca. 4 år siden og kontaktede Charlotte, fik nogle telefonkonsultationer og sidenhen kurser i Næstved og nu på Møn. Charlotte er et utroligt dejligt menneske at være sammen med og hendes evner til at hjælpe, hvor der er brug for det, er utroligt.
De forskellige produkter som Charlotte har udviklet er en god hjælp til de krops problemer man har.

P
Selvudviklingsforløb
Psykoterapeut 50 år
Fantastisk Spirituelt selvudviklingskurser

Fantastisk Spirituelt selvudviklingskurser, hos Charlotte Sol-farah, der med udførlig instruktion og sin hjertevarme har lært mig at opløse en mængde af følelser, der lå på tværs i mit indre samt lært at heale mig selv og andre. Jeg har fået en mængde værktøjer til at heale og grounde mig selv og klienter. Det healende og spirituelle var lige den del jeg manglende i mit psykoterapeur-virke. Jeg hviler nu i tilfredshed med viden om mit højeste formål med mit liv.

“Det er den bedste investering jeg nogensinde har lavet”

Samtaleterapi
”For mig har Charlotte været en helt vild næstekærlig og genial sparrings partner. Hun har jo en helt unik evne til lyn hurtigt at finde ind til det, som har begrænset mig og mit potentiale og derigennem hjulpet mig utrolig meget med at slippe det og se fremad. Alt sammen med medfølelse og forståelse. Det er den bedste investering jeg nogensinde har lavet – nu glæder jeg mig bare vildt til at leve resten af livet:)”

Jeg glæder mig rigtig meget og er dybt taknemmelig for mødet på Gram slot med Charlotte”

Samtaleterapi
“Jeg er en kvinde på 58 år. Jeg var til helsemesse på Gram slot sammen med en veninde. Ville bare deltage og observere. Jeg har haft kontakt til alternative behandlere tidligere og har kontakt til en nu. Jeg ønskede ikke at prøve flere. Men så kom vi forbi Chalotte, en smilende, positiv personlighed, der spurgte om vi skulle lege. Da det blev min tur og hun spurgte hvor jeg havde ondt, kunne jeg kun grine og sige at det kunne vi vist ikke klare nu. Chalotte fik mig til at fortælle om smerterne i min venstre hofte. Vi grinede. Jeg knappede op og hun smurte creme på min hofte. Det virkede. Chalotte forklarede om ebsteinbar virus og vi fik aftalt en telefon samtale. Der skete virkelig mange ting. Jeg skulle rense negative følelser ud.

Vi aftalte en ny tid, hvilket jeg ikke havde regnet med at jeg ville. De oplevelser ved samtalen og mit arbejde med de opgaver Chalotte gav mig var så positive at der kom flere samtaler via telefon/ FaceTime.

Jeg havde i et stykke tid følt at jeg manglede en “brik” til at komme videre med den udvikling jeg ønskede og savnede. Den brik fandt jeg hos Chalotte. Der er fuld fart fremad. Ikke nået i mål men jeg er meget positiv med hensyn til fremtiden. Den er lys og positiv. For at sætte ekstra skub i udviklingen, har jeg besluttet at ville deltage i Chalottes kursus. Jeg glæder mig rigtig meget og er dybt taknemmelig for mødet på Gram slot med Charlotte”

Gravid - “Vil takke dig for det du har hjulpet mig med”

Samtaleterapi
”Hej Charlotte. Efter vores telefon samtale i december, hvor vi snakkede om graviditet, vil jeg fortælle dig at det er lykkes for mig ligesom du sagde. Jeg er gravid med 1 stks baby, og blev igår afsluttet ude på fertilitetsklinikken med veloverstået tidlig scanning 8+0. Vil takke dig for det du har hjulpet mig med, og den ro du skabte i mig op til forløbet, er sikker på at roen og min fingerkodning har været med til at bane vejen frem for os”

“Charlotte – min far og jeg er så taknemmelige at det ikke kan skrives”

Samtaleterapi
“Hej Charlotte – Du skal vide at vi alle er dig dybt taknemmelige for den indsats du har gjort for os og for Anni de sidste uger. Min mor sagde til det sidste, at hun troede på dig og det du kunne. Det var dig som gav hende troen på, at hun kunne komme hjem og dø. Det var dig som gav hende kræfterne til at forlade Herlev. Det vil vi aldrig glemme dig for.

Anni fik den smukkeste død som vi kan forestille os. Vi fik alle sagt farvel og fik sagt det som skulle siges. At vi fik den mulighed og muligheden for at være der i de sidste timer og se hende ånde ud, det gør os priviligeret. Det ved vi og det betyder, at der ingen smerte er ved Anni’s død. Det er alene gode minder som vi kan glæde os over når vi er kommet os over den dybe dybe dybe sorg og massive savn som vi føler nu. Savnet vil vi altid have – men som tiden går, vil minderne fylde mere end savnet.

Anni har fået fred og vi har mistet det rummeligste menneske vi kender. Men vi hun lever videre i os og i vores tanker. Stærkere end nogensinde før.

Vi har så meget, at vi kan takke hende for. Det har vi gjort og sagt farvel. Nu sidder hun og smiler til os sammen med vores alle sammens Carsten.(Afdød bror – red.)

Takket være dig har Carsten fået nyt liv blandt min mor, min far og mig. Det kan jeg personligt ikke takke dig nok for. Min far og jeg har for første gang nogensinde kunne tale om Carsten. Carsten er ikke tabu mere og det giver os alle nyt liv og vi kan nu – sammen – mindes både min mor og Carsten. Det koster tårer, men bag tårerne er der glæde, taknemmelighed og uforbeholden kærlighed over minderne. De lever stærkere end nogensinde.

Du har givet min far en ufattelig styrke. En styrke som gør mig endnu mere stolt over ham. Jeg glæder mig til at nyde resten af livet sammen med ham. Det gør jeg virkelig, jeg føler, at jeg har fået en helt ny, stærkere men også blødere far. Tak for det Charlotte.

Charlotte – min far og jeg er så taknemmelige at det ikke kan skrives. Men hvis du mærker – der hvor du mærker – så kan du mærke, at vores taknemmelighed, kærlighed og energi”

T
Selvudviklingsforløb
Troels 29 år
"3 selvudviklingskurser, og hold da fest de sparker røv"

“Jeg har været på Charlottes 3 selvudviklingskurser, og hold da fest de sparker røv! Tænkt at man kan udvikle sig selv så meget, og konstant blive imponeret igennem alle kurserne! Både at slippe gamle traumere, følelser og alt det gøgl, der holder en tilbage for netop at kunne turde leve i sit eget potentiale – lige i det, der gør mig ægte lykkelig. Jeg ved, at jeg også skal anerkende mig selv for at turde udvikle mig og den kamp jeg har taget med mig selv, som langt har været det hele værd, men jeg er også meget taknemlig for, hvordan vidunderet Charlotte har drysset sit kærlighedstryllestøv ud over os alle sammen.”

k
Powerhealing
kvinde 56 år
“Har ikke mere kløe tilbage – kan varmt anbefale”

Power Healing & Hudhealing
“Havde udslet og hud kløe på mine arme og ansigt, næsten ikke til at holde ud, fordi det klør hele tiden. Men var med på powerhealing i sidste uge :) og har brugt hudhealing ved siden af. Har ikke mere kløe tilbage ;) Kan varmt anbefale Charlotte, hun er super dygtigt”

K
Selvudviklingsforløb
Kvinde 39 år
“..oplever jeg mine børn som værende mere rolige og gladere”

Healings produkter
“På selvudviklingskurset har jeg lært hvordan man kan slippe fremmede sjæle. Fremmede sjæle kan jo tappe en totalt for energi og på kurset har vi gjort det på os selv og jeg tænkte at det skulle mine børn også opleve. Så nu hvor jeg har brugt Sol-Farahs Spray Slip fremmede sjæle, Optimale svingninger,
Ophæv alt vedr. fremmede sjæle, harmonisering på alle måder, på alle planer og i alle legemer og afbalancering af chakra, oplever jeg mine børn som værende mere rolige og gladere”

B
500 ml. Lysias Spray til opfyldning
Bruger af Lysias Spray
“Så bliver jeg glad igen”

Lysia Spray
“Lysias Spray bruger jeg hvis jeg føler mig lidt træt og lidt trist, så bliver jeg glad igen. Jeg bruger den til at rense mig for negative vibrationer, energier og når jeg er i udrensning. Jeg bruger den også til at udrense mig fysisk ved at spraye et spray ned i ½ liter vand og det drikker jeg i løbet af dagen. Det virker meget bedre end biodrain. Jeg kan mærke det bl.a. på min urin, der bliver mørkere og det lugter mere end det plejer og jeg kan se affaldsstofferne ryger ud af min krop. Min afføring bliver mere lind og det giver fornyet energi”

“Jeg blev anbefalet at prøve Ozelia Nyrehealing”

Ozelia Nyrehealing
“Jeg blev anbefalet at prøve Ozelia Nyrehealing, idet jeg har nyre som ikke fungere så godt. Når jeg smører det på, giver det sådan en varmende fornemmelse, som breder sig helt ind i kroppen, nærmest som en ”varmepude” det føles som om nyrerne falder til ro, at de ikke er på overarbejde hele tiden. Man kan sige at de ganske enkelt for hjælp til at blive restaureret”