Mennesker gemmer de dårlig oplevelser, nederlag eller negative følelser i deres rygsæk, fordi facaden skal se godt ud.

Jo mere der kommer i rygsækken jo større ubalance kommer der i kroppen

Det gør jeg noget ved, fordi jeg hjælper med at se på årsager, gamle tanke- og handlemønstre og på generationernes påvirkning. Jeg hjælper det enkelte menneske til at få fjernet belastninger, negative følelser m.m. og få ændret de negative tanke- og handlemønstre. På den måde kan det enkelte menneske se sig selv med kærligere øjne og handle mere optimalt fremadrettet. Jeg hjælper mennesket til at se sin egen værdi og få det bedste ud af livet.

Det du får ud af en behandling hos mig, er en mulighed for at få tømt den belastende rygsæk, se dig selv med kærligere øjne og finde glæde i livet.

Min baggrund

eg er født og opvokset på landet, hvor det var en naturlig ting at tage hånd om hinanden. Så der har jeg ubevidst lært at mærke ind på andre mennesker.

Jeg har en uddannelse indenfor regnskabsføring og revision, hvor 2 og 2 er 4. Jeg har arbejdet med det i 20 år. Det endte med at jeg gik ned med stress og depression. I dag kan jeg se, at det handlede om at jeg ikke udlevede den bløde side af mig og jeg ikke brugte de evner som jeg havde til at mærke efter og mærke ind på andre mennesker.

Jeg startede med at tage selvudviklingskurser hos Charlotte, hvor jeg fik ryddet op i min bagage. Det udviklede sig til at jeg har taget alle uddannelserne som Charlotte har udviklet. Det har givet mig lysten til at bruge mit fulde potentiale og de forskellige evner jeg har til at hjælpe mennesker til at komme mere i balance og få det bedre.

Så i dag lever jeg fuldtids af at behandle andre mennesker og gøre en forskel. Jeg ved hvor svært jeg selv har haft det og har derfor en forståelse af hvad balance betyder. Hvad man kan gøre når den ikke er der. Og hvad man kan udvikle sig til med den rette hjælp og støtte undervejs.

Så med det som basis behandler jeg andre. Først, når man kan se sin egen værdi, kan man finde frem til det menneske, man har mulighed for at være. Det vil jeg gerne hjælpe andre til.

Kærlig hilsen
Hanne Enemark Petersen

Du kan kontakte mig på mail: mailto:hep@sol-farah.dk eller på mobil 40 74 72 67– jeg har telefontid hverdage 8.00 – 9.00, hvor du er velkommen til at ringe enten for tidsbestilling eller for spørgsmål til behandlinger m.m.