Sol-Farah Helhedens Cirkel ApS er grundlagt af Charlotte Sol-Farah Madsen med følgende vision:

Udbrede kendskabet til helbredelse og helhedssyn.
Hjælpe mennesker med at udleve deres fulde potentiale.
Hjælpe det enkelte menneske til at se sin egen værdi.
Hjælpe mennesker til lykke, sundhed og balance.

Logoet står for, at alting hænger sammen og kærligheden er det, som binder det hele sammen. Vi ønsker, at jorden er et dejligt sted at være for alt levende.

Mission

I samfundet generelt er der en tendens til at symptombehandle, både hvad angår problematikker og sygdomme. Tingene bliver taget ud af sammenhænge og det er derfra, man behandler. Det giver det problem, at man aldrig kommer ind til sagens kerne. Det kan godt være, at symptombehandlingen hjælper på den korte bane, men på den lange bane vil problemet stadig være der. Når vi ikke fjerner roden til problemerne, vil de skyde op igen, måske et andet sted eller i en anden form, men de dukker op igen.

I Sol-Farah helhedens Cirkel gør vi noget ved det problem, ved at tage udgangspunkt i årsagerne, så vidt muligt. Når vi kan fjerne årsagerne til problemerne og sygdommene, kan krop og sind i mange tilfælde komme i balance igen. Nogle gange skal kroppen eller sindet have yderligere hjælp til at blive rask.

 

 

Der findes i Sol-Farah regi forskellige muligheder for at give kroppen hjælp:

  • Healingsprodukter, uden bivirkninger, da de er lavet på økologisk kokosolie  eller vand
  • Fjernbehandlinger i gruppeform, hvor der f.eks. bliver ophævet traumer, smertelindret eller tilført energi dagligt
  • Individuelle behandlinger f.eks. samtaleterapi eller healing. Dette kan både udføres fra vores domicil eller som telefonbehandling
  • Selvudviklingskurser og uddannelser til alternative behandlere samt bøger, videoer mv.

Det den enkelte får ud af det er, en mulighed for at komme i balance, hvor så meget af årsagerne som muligt bliver fjernet. Hjælp til kroppen og sindet, så der også fremad er mulighed for at være i balance.

Vi arbejder med alle de universielle healingsenergier. Vi tror på, at alle kan lære at bruge den tilstedeværende energi til glæde og gavn for en selv og alle andre. Du behøver ikke have en speciel trosretning, bare du er åben for, at der er mere mellem himmel og jord.

Ring til os eller kom til vores spirituelle aftener. Så kan vi tale om, hvorvidt vi kan give dig en hjælpende hånd.

Der skal også være plads til latter

Vi arbejder med mange alvorlige ting i vores virksomhed, men der skal også være plads til sjov og latter.

Vi er dybt seriøse i vores behandlinger, men vi har også en let, jordnær og smilende tilgang ting livet. Vi laver oftest sjov med os selv og kan få mange grin ud af det.

Følg med på Facebook