Anbefalinger

Based on 91 reviews
99%
(90)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Angsthealing
Maj-Britt
Giver ro i maven

Allerede efter få dage, kunne jeg mærke en markant forskel. Vågner gladere med ro i maven

“Jeg vidste ikke at det kunne blive bedre, at være mig!”

"Forstil dig at du aldrig har sovet på andet end halm, i en sovepose. Der kan du sagtens sove rart og varmt. Men hvis nu der så var en der kom og gav dig en sove sofa, og et blødt og varmt tæppe til at tage oven på soveposen, så kunne det være du pludselig oplevede at du sov bedre, at du lå bedre, at du bedre kunne få og holde varmen. Det var rart at sove før, men nu blev det pludselig bare bedre… Det var oplevelsen af trin 1, for mig. Så en dag kom der en, med en super lækker madras, med fjedre og skumfyld, og blødt lagen, og gav dig også en dyne. En blød og varm dyne. Nu kunne du mærke at du pludselig bare lå helt som din krop havde brug for at ligge, og at du blev krammet af en varm stor blød dyne. Det var velvære, lykke, trivsel, glæde og hygge. Det var trin 2 for mig. Indtil da, vidste jeg ikke jeg havde et større potentiale. Jeg vidste ikke at det kunne blive bedre, at være mig! At jeg kunne opnå en højere lykke, og en dybere kærlighed til mig selv og omverden. Nu er jeg i gang med trin 3. Her har jeg fået elevations seng, edderduns dyne, morgenmad på sengen, blid lækker sovemusik, og friske pust af sommer duft og solskin. Jeg ligger bedre end jeg nogensinde har ligget, og føler slet ikke jeg kan forestille mig hvordan jeg skal blive større, hvordan jeg skal få en større kærlighed til livet og mig selv og min familie. Jeg har lært så meget om, at lære om mig selv. Jeg føler ikke at mine grænser er blevet overskredet, og at jeg har fået at vide hvad for en vej jeg skal gå med mig selv, og min udvikling. Det er mere som at have en guide til at vise hvilke veje der er for mig, og hvordan jeg finder flere, og også hvordan jeg bliver klar til at gå på dem, så jeg kan opnå mit fulde potentiale og få mine drømme for mit liv, opfyldt. Jeg har udviklet mig i mit tempo, og kan se hvordan jeg kommer videre. Jeg glæder mig til livet, over livet, og er SÅ taknemmelig for at have fundet det her kursus, og for Charlotte"

“Jeg har fået overblik, ro og stoler mere på mig selv”

“Forløbet indtil nu har givet mig en større tillid til mine egne evner og en ro, så jeg hviler mere i mig selv, det gør at hverdagens udfordringer bliver nemmere at jonglere med såsom børn, indkøb, rengøring mm. Det er blevet bemærket på mit uddannelsessted, at jeg har fået overblik, ro og stoler mere på mig selv efter at jeg har gennemgået selvudviklingstrin I+II til trods for, at de ikke vidste, at jeg var i gang med kurserne"

K
Selvudviklingsforløb
Kvinde 57 år
“Charlotte gav mig værktøjer til at takle livets situationer - det er jeg hende dybt taknemlig for”

"Jeg har deltaget i Charlottes kurser, idet jeg trængte til at gøre noget nyt i mit liv, noget for mig selv. Jeg kunne godt tænke mig at blive ”klogere” på mig – hvorfor jeg handlede som jeg gjorde i bestemte situationer, og hvorfor jeg hele tiden rendte ind i de samme problemer osv. Charlotte lærte mig, at se tingene fra en anden side, bryde nogle gamle vaner. Hun gav mig redskaber til at takle livets situationer, være opmærksom og positiv, det er jeg hende dybt taknemlig for"

“Charlotte er mester i at uddele gaver for livet”

“Charlotte er en sublim lærer og vejleder, og hun besidder den sjældne kvalitet at kunne undervise den enkelte kursist OG hele holdet samtidig. Charlotte er mester i at uddele gaver for livet, og hendes undervisningform (som er helt sin egen) går så dybt og favner så bredt, at man som kursist ændres for altid. Hvis du ønsker at gå meget dybt ind i dig selv og din livs-mission, og hvis du længes efter transformation helt ud til fingerspidserne, så gør dig selv, livet, jorden og universet en tjeneste og meld dig som kursist hos Charlotte!”

Jeg fandt mig selv på dette kursus

En være glad og tilfreds med dig selv, når du ankommer, for at finde ud af, at du har fortiet/glemt dig selv i alle disse år. Jeg fandt mig selv på dette kursus og vores vision videre frem

Jeg har deltaget i selvudviklingskurser og det er stadig meget givtigt

Jeg har deltaget i selvudviklingskurser og i opfølgningskurser og det har og er stadigvæk meget givtigt. Ville ikke have været foruden og jeg tror at alting sker, som det skal ske. Så en annonce i et ugeblad for ca. 4 år siden og kontaktede Charlotte, fik nogle telefonkonsultationer og sidenhen kurser i Næstved og nu på Møn. Charlotte er et utroligt dejligt menneske at være sammen med og hendes evner til at hjælpe, hvor der er brug for det, er utroligt.
De forskellige produkter som Charlotte har udviklet er en god hjælp til de krops problemer man har.

P
Selvudviklingsforløb
Psykoterapeut 50 år
Fantastisk Spirituelt selvudviklingskurser

Fantastisk Spirituelt selvudviklingskurser, hos Charlotte Sol-farah, der med udførlig instruktion og sin hjertevarme har lært mig at opløse en mængde af følelser, der lå på tværs i mit indre samt lært at heale mig selv og andre. Jeg har fået en mængde værktøjer til at heale og grounde mig selv og klienter. Det healende og spirituelle var lige den del jeg manglende i mit psykoterapeur-virke. Jeg hviler nu i tilfredshed med viden om mit højeste formål med mit liv.

“Det er den bedste investering jeg nogensinde har lavet”

Samtaleterapi
”For mig har Charlotte været en helt vild næstekærlig og genial sparrings partner. Hun har jo en helt unik evne til lyn hurtigt at finde ind til det, som har begrænset mig og mit potentiale og derigennem hjulpet mig utrolig meget med at slippe det og se fremad. Alt sammen med medfølelse og forståelse. Det er den bedste investering jeg nogensinde har lavet – nu glæder jeg mig bare vildt til at leve resten af livet:)”

Jeg glæder mig rigtig meget og er dybt taknemmelig for mødet på Gram slot med Charlotte”

Samtaleterapi
“Jeg er en kvinde på 58 år. Jeg var til helsemesse på Gram slot sammen med en veninde. Ville bare deltage og observere. Jeg har haft kontakt til alternative behandlere tidligere og har kontakt til en nu. Jeg ønskede ikke at prøve flere. Men så kom vi forbi Chalotte, en smilende, positiv personlighed, der spurgte om vi skulle lege. Da det blev min tur og hun spurgte hvor jeg havde ondt, kunne jeg kun grine og sige at det kunne vi vist ikke klare nu. Chalotte fik mig til at fortælle om smerterne i min venstre hofte. Vi grinede. Jeg knappede op og hun smurte creme på min hofte. Det virkede. Chalotte forklarede om ebsteinbar virus og vi fik aftalt en telefon samtale. Der skete virkelig mange ting. Jeg skulle rense negative følelser ud.

Vi aftalte en ny tid, hvilket jeg ikke havde regnet med at jeg ville. De oplevelser ved samtalen og mit arbejde med de opgaver Chalotte gav mig var så positive at der kom flere samtaler via telefon/ FaceTime.

Jeg havde i et stykke tid følt at jeg manglede en “brik” til at komme videre med den udvikling jeg ønskede og savnede. Den brik fandt jeg hos Chalotte. Der er fuld fart fremad. Ikke nået i mål men jeg er meget positiv med hensyn til fremtiden. Den er lys og positiv. For at sætte ekstra skub i udviklingen, har jeg besluttet at ville deltage i Chalottes kursus. Jeg glæder mig rigtig meget og er dybt taknemmelig for mødet på Gram slot med Charlotte”

Gravid - “Vil takke dig for det du har hjulpet mig med”

Samtaleterapi
”Hej Charlotte. Efter vores telefon samtale i december, hvor vi snakkede om graviditet, vil jeg fortælle dig at det er lykkes for mig ligesom du sagde. Jeg er gravid med 1 stks baby, og blev igår afsluttet ude på fertilitetsklinikken med veloverstået tidlig scanning 8+0. Vil takke dig for det du har hjulpet mig med, og den ro du skabte i mig op til forløbet, er sikker på at roen og min fingerkodning har været med til at bane vejen frem for os”

“Charlotte – min far og jeg er så taknemmelige at det ikke kan skrives”

Samtaleterapi
“Hej Charlotte – Du skal vide at vi alle er dig dybt taknemmelige for den indsats du har gjort for os og for Anni de sidste uger. Min mor sagde til det sidste, at hun troede på dig og det du kunne. Det var dig som gav hende troen på, at hun kunne komme hjem og dø. Det var dig som gav hende kræfterne til at forlade Herlev. Det vil vi aldrig glemme dig for.

Anni fik den smukkeste død som vi kan forestille os. Vi fik alle sagt farvel og fik sagt det som skulle siges. At vi fik den mulighed og muligheden for at være der i de sidste timer og se hende ånde ud, det gør os priviligeret. Det ved vi og det betyder, at der ingen smerte er ved Anni’s død. Det er alene gode minder som vi kan glæde os over når vi er kommet os over den dybe dybe dybe sorg og massive savn som vi føler nu. Savnet vil vi altid have – men som tiden går, vil minderne fylde mere end savnet.

Anni har fået fred og vi har mistet det rummeligste menneske vi kender. Men vi hun lever videre i os og i vores tanker. Stærkere end nogensinde før.

Vi har så meget, at vi kan takke hende for. Det har vi gjort og sagt farvel. Nu sidder hun og smiler til os sammen med vores alle sammens Carsten.(Afdød bror – red.)

Takket være dig har Carsten fået nyt liv blandt min mor, min far og mig. Det kan jeg personligt ikke takke dig nok for. Min far og jeg har for første gang nogensinde kunne tale om Carsten. Carsten er ikke tabu mere og det giver os alle nyt liv og vi kan nu – sammen – mindes både min mor og Carsten. Det koster tårer, men bag tårerne er der glæde, taknemmelighed og uforbeholden kærlighed over minderne. De lever stærkere end nogensinde.

Du har givet min far en ufattelig styrke. En styrke som gør mig endnu mere stolt over ham. Jeg glæder mig til at nyde resten af livet sammen med ham. Det gør jeg virkelig, jeg føler, at jeg har fået en helt ny, stærkere men også blødere far. Tak for det Charlotte.

Charlotte – min far og jeg er så taknemmelige at det ikke kan skrives. Men hvis du mærker – der hvor du mærker – så kan du mærke, at vores taknemmelighed, kærlighed og energi”

T
Selvudviklingsforløb
Troels 29 år
"3 selvudviklingskurser, og hold da fest de sparker røv"

“Jeg har været på Charlottes 3 selvudviklingskurser, og hold da fest de sparker røv! Tænkt at man kan udvikle sig selv så meget, og konstant blive imponeret igennem alle kurserne! Både at slippe gamle traumere, følelser og alt det gøgl, der holder en tilbage for netop at kunne turde leve i sit eget potentiale – lige i det, der gør mig ægte lykkelig. Jeg ved, at jeg også skal anerkende mig selv for at turde udvikle mig og den kamp jeg har taget med mig selv, som langt har været det hele værd, men jeg er også meget taknemlig for, hvordan vidunderet Charlotte har drysset sit kærlighedstryllestøv ud over os alle sammen.”

k
Powerhealing
kvinde 56 år
“Har ikke mere kløe tilbage – kan varmt anbefale”

Power Healing & Hudhealing
“Havde udslet og hud kløe på mine arme og ansigt, næsten ikke til at holde ud, fordi det klør hele tiden. Men var med på powerhealing i sidste uge :) og har brugt hudhealing ved siden af. Har ikke mere kløe tilbage ;) Kan varmt anbefale Charlotte, hun er super dygtigt”

K
Selvudviklingsforløb
Kvinde 39 år
“..oplever jeg mine børn som værende mere rolige og gladere”

Healings produkter
“På selvudviklingskurset har jeg lært hvordan man kan slippe fremmede sjæle. Fremmede sjæle kan jo tappe en totalt for energi og på kurset har vi gjort det på os selv og jeg tænkte at det skulle mine børn også opleve. Så nu hvor jeg har brugt Sol-Farahs Spray Slip fremmede sjæle, Optimale svingninger,
Ophæv alt vedr. fremmede sjæle, harmonisering på alle måder, på alle planer og i alle legemer og afbalancering af chakra, oplever jeg mine børn som værende mere rolige og gladere”

B
500 ml. Lysias Spray til opfyldning
Bruger af Lysias Spray
“Så bliver jeg glad igen”

Lysia Spray
“Lysias Spray bruger jeg hvis jeg føler mig lidt træt og lidt trist, så bliver jeg glad igen. Jeg bruger den til at rense mig for negative vibrationer, energier og når jeg er i udrensning. Jeg bruger den også til at udrense mig fysisk ved at spraye et spray ned i ½ liter vand og det drikker jeg i løbet af dagen. Det virker meget bedre end biodrain. Jeg kan mærke det bl.a. på min urin, der bliver mørkere og det lugter mere end det plejer og jeg kan se affaldsstofferne ryger ud af min krop. Min afføring bliver mere lind og det giver fornyet energi”

“Jeg blev anbefalet at prøve Ozelia Nyrehealing”

Ozelia Nyrehealing
“Jeg blev anbefalet at prøve Ozelia Nyrehealing, idet jeg har nyre som ikke fungere så godt. Når jeg smører det på, giver det sådan en varmende fornemmelse, som breder sig helt ind i kroppen, nærmest som en ”varmepude” det føles som om nyrerne falder til ro, at de ikke er på overarbejde hele tiden. Man kan sige at de ganske enkelt for hjælp til at blive restaureret”

“Tager smerterne og stopper at der opstår blærer fra helvedesild"

Jeg er bruger af Ozelia Nervehealing & Lysia Spray, det tager smerterne og stopper at der opstår blærer, når jeg har udbrud af helvedes ild. Jeg er meget glad for disse produkter, fordi de hjælper mig”

L
Ozelia DNA-healing
L. - 34 år
Blogopslag “Det var en meget fantastisk, kraftig og healende energi”

Ozelia DNA-healing
“Med Ozelia DNA-healing mærkede jeg en enorm lyssøjle der væltede op fra toppen af mit hoved.
Det var en meget fantastisk, kraftig og healende energi. En stor kegle af lys”

“Det virker på indometriose”

Ozelia Underlivshealing
“Ozelia Underlivshealing virker sjovt nok på menstruationssmerter eller de smerter op til menstruationen. Det virker på indometriose. Det virker også ved smerter ved ægløsningssmerter”

“Fysiske smerter i mit underliv bliver healet”

Ozelia Underlivshealing
“Når jeg har brugt bind nogle dage, bliver mine skamlæber ømme og sviende og det forsvinder når jeg smører direkte på dem med Ozelia underlivshealing. Jeg er en af dem, hvor de psykiske belastninger jeg har været udsat for, har sat sig som fysiske smerter i mit underliv. Det kan jeg mærke bliver healet med Ozelia Underlivshealing, når jeg smører den på det nederste af min mave”

K
Ozelia Tyktarmshealing
Kvinde på 35 år
“Kramperne og smerterne i min tyktarm og endetarm er fuldstændigt væk”

Ozelia Tyktarmshealing
“Jeg havde voldsomme kramper I min tyktarm hele vejen rundt I den. Det var meget smertefuldt og jeg kunne ikke sove. Så smurte jeg med Ozelia Tyktarmshealing og i løbet af max. 5 min. så var kramperne og smerterne fuldstændigt væk. Jeg har gennem længere tid haft kramper, rifter og hæmorrioder i min endetarm og når jeg smører Ozelia Tyktarmshealing direkte i kanten af endetarmen, så giver kramperne slip omgående og jeg kan begynde at slappe af. Jeg kan også mærke at den healer på de seksuelle overgrab, der er sket i min endetarm”

“Jeg kunne trække vejret længere ned i lungerne end jeg plejer”

Ozelia Lungehealing
“Efter brug af Ozelia Lungehealing kunne jeg mærke en meget tydelig ro og jeg fik forløst en stor sorg, der lå i mine lunger. Min stemme blev dybere og jeg kunne trække vejret længere ned i lungerne end jeg plejer”

“Lidt efter lidt er de forsvundet”

Sol-Farah Spray “Stop infektion”
“Til Charlotte, Tak for den gode behandling med spray mod infektion. Min gamle leddegigt forsaget af virus var blusset op i foråret og hele maj, juni og juli havde jeg mange smerter. Da jeg aldrig tager smertestillende medicin, kunne jeg følge min krop nøjagtigt. Jeg begyndte på din spray (3 gange dagligt har jeg drukket ½ l vand tilsat denne spray) 19. august 2015 og her 15. oktober er smerterne væk, det er sket stille og roligt, lidt efter lidt er de forsvundet, og da vi snakkede sammen i forgårs måtte vi jo begge konstatere, at smerterne og virussen var væk. Jeg siger tak, fordi jeg fik muligheden for at få denne benhandling! Mange tusind tak”

“Det varmer ind i knæet og tager ubehaget væk”

Ozelia Ledhealing
“Jeg er bruger Ozelia Ledhealing til mit ene knæ. Det varmer ind i knæet og tager ubehaget væk.Jeg er meget glad for disse produkter, fordi de hjælper mig”