Sundhedsabonnement hver dag i 1 måned
Sundhedsabonnement hver dag hele måneden

Det er mit ønske, at du har det godt, trives med dit liv og er i naturlig balance. Mit bidrag til dette kan være et sundhedsabonnement. Derfor vil jeg meget gerne tilbyde dig denne mulighed for at modtage fjernhealing hver morgen. Modtag 1-1½ times kraftig fjernhealing hver morgen i 1 måned. Det svarer til ca. 30 timers healing og oplev selv de skønne effekter.

Hvis du vælger at abonnere på din sundhed, har det den betydning, at du dagligt:

  • Får en healingsproces sat i gang
  • Får en afbalanceret dine chakra
  • Får en følelsesmæssig afbalancering
  • Får en afstresning af dig
  • Får ny energi tilført

Praktisk information

Du vil modtage sundhedsabonnementet hver dag uden at vi er i yderligere kontakt, da det bliver som fjernhealing. Du behøver ikke at gøre andet end at sende mig dit navn, din adresse og din fødselsdato samt et billede af dig, så jeg kan mærke mig ind på dig, sætte processen igang og sende healingen specifikt til dig.

Hvis du er i tvivl, så giv det en chance og prøv. Så kan du selv se effekten på din egen krop, på dit humør og på dit overskud i din hverdag.

Hvis du har spørgsmål eller mangler at få afklaret noget, er du velkommen til at kontakte mig på 23 81 61 88 eller via mail på ch@sol-farah.com

Yderligere abonnements tilbud

Hvis du ønsker denne kraftige fjernhealing hver dag i længere perioder kan du opnå rabat: Se mere under beskrivelse eller ring til Charlotte 23 81 61 88