Vær rask - et abonnement på healing af dit helbred

Giv din krop og dit sind hjælp til balance

Mange mennesker har brug for hjælp til sygdomme, smerter eller ubalancer i krop og sind. Vi kan ikke nødvendigvis fjerne alle sygdomme, men kroppen kan få et meget bedre udgangspunkt ved at modtage healing.

Derfor healer vi 1 gang ugentligt på de mennesker og dyr, der er tilmeldt. Ud over det healer vi på dig hver morgen og fjerner så meget af udrensningen som vi kan og optimerer dine energier samtidig.

Vi arbejder på at fjerne så mange af de årsagerne til sygdomme og symptomer, som vi kan.

Vi healer med højfrekvente energier, som du kan mærke som f.eks. varme eller krible, krable, hvis du mærker efter. Den højfrekvente healing betyder, at de negative energier hurtigere blevet fjernet fra din krop og dit sind.

Når vi forener vores healende evner, bliver healingen forstærket og samtidig bruger vi hver især vores forcer, så resultatet bliver så godt som muligt.

Dette er en healing, som foregår som fjernhealing og som en gruppehealing.

Det svarer til en radio, hvor vi er senderen. Du og de andre der har tilmeldt sig, er modtageren. Når du tilmelder dig, så svarer det til at du sætter din radio på "on" og når vi så starter healingen op, så modtager du den planlagte healing. Ligesom en radio, får du ikke mindre healing, fordi, der er andre, der samtidig hører "radioen".

Du kan passe dit arbejde, ligge på sofaen eller lave noget helt andet i de 4-6 timer healingen står på.

Healingen er også individuel, så har du et særligt problem eller noget vi skal se mere specifikt på, så gør vi også dette undervejs i healingsprocessen.

Lad vores healing give din krop og dit sind en hjælpende hånd.

Abonnementet er på 1 måned og ved månedens slutning, finder vi ud af om du fortsat ønsker healing i den kommende måned.

Har du spørgsmål til dit helbred og hvad vi kan gøre for dig, så ring til os. Så kan vi tage en snak om det!

Ring til Hanne på tlf. 40 74 72 67 eller Charlotte på 23 81 61 88