Mange mennesker har det dårligt enten fysisk, psykisk eller begge dele.

Mange ved ikke, at de er i stand til at få det meget bedre end deres udgangspunkt.

Det gør vi så vidt muligt noget ved i Sol-Farah Helhedens Cirkel, hvor jeg behandler på en effektiv, næstekærlig og vis måde.

Jeg laver mange gruppebehandlinger, hvor vi f.eks. fjernhealer mennesker dagligt med et sundhedsabonnement eller Smertehealing. På den måde kan vi nå ud til mange mennesker og gøre en stor forskel i deres liv.

Jeg går meget op i at fjerne årsagerne til, at man har det dårligt. Derfor er det vigtigt for mig at finde frem til den rette kombination af behandlinger.

Nogle vil få den hjælp de har behov for i mine healingsprodukter. Andre vil have brug for at få fjernet de dybtliggende årsager, der skyldes traumatiske oplevelser i deres liv. Atter andre har brug at få ophævet energimæssige blokeringer, så kroppen kan komme i flow igen. Nogle vil få det fantastisk med sig selv, når de har gennemgået et selvudviklingskursus.

Hvis du er i tvivl om hvad der vil kunne hjælpe dig, så kan du kontakte mig på mail: sales@sol-farah.com eller på mobil 23 81 61 88 – jeg har telefontid hverdage 8.00 – 9.00, hvor du er velkommen til at ringe enten for tidsbestilling eller for spørgsmål til behandlinger m.m. Så kan jeg give dig mit bud på, hvordan jeg kan hjælpe dig med.

Kærlig hilsen
Charlotte Sol-Farah Madsen