Tinnitus behandling – et forløb over 4 måneder

Mange mennesker lider i dag af tinnitus, som er en form for støj, øresusen, larm eller hyletone, man kan høre i hovedet i større eller mindre grad. Det kan på mange måder være ødelæggende for livet og for livskvaliteten.

“Jeg har haft tinnitus og på en skala fra 1-10, så var den på 15. I dag er den på 0,1 efter jeg har været i behandling hos Hanne og Charlotte” – Sandra

Der ligger flere årsager til grund for tinnitussen bl.a.:

Traumer, herunder forskellige former for høreskader
Fysiske årsager
Negative følelser

Gennem healing og clairvoyance tilbyder vi en tinnitus behandling, hvor vi finder årsagen bag tinnitusen. Vi fjerner den så vidt muligt, så kroppen kan komme i balance igen og tinnitussen kan ophøre.

Her er en oversigt over vores tinnitus behandling – forløbet varer 4 måneder:

  • Du modtager fjernhealing dagligt, hvor vi arbejder på tinnitusen 
  • Du får yderligere fjernhealing 5 gange under forløbet, hvor vi arbejder på årsagerne til din tinnitus, som eksempelvis kan være traumer
  • Du får adgang til en healingsvideo under hele forløbet, som du skal lytte til

Du får også individuelle behandlinger:

  • 4-6 behandlinger af 30 min. varighed over de 4 måneder med udgangspunkt i dig! Behandlingerne foregår fysisk på klinik på Falkevej 22, Køge. eller via telefonen, Skype, Facetime m.m.

Der bliver sluppet årsager, du bliver healet, vi snakker om dine aktuelle problemer med tinnitusen, og der bliver sluppet negative følelser og meget mere.

  • Du får også Ozelia Healingsolier, som du skal smøre dig med 4-5 gange dagligt gennem de 4 måneder.

Samlet set får du:

4 måneders behandlingsforløb med