Samtaleterapi

Din krop er din allerbedste ven. Den er god til at fortælle dig, når du gør noget, der ikke er hensigtsmæssigt. Hvis du lytter til den eller får hjælp til det via os, kan du aktivt gøre noget for at rette på eventuelle uhensigtsmæssigheder.

Samtaleterapi er en blanding af forskellige ting. I samtaleterapien indgår der healing, clairvoyance samt en snak om, hvordan du kan komme derhen som du ønsker, hvad der evt. holder dig tilbage, eller hvorfra et givent problem evt. er opstået. Vi arbejder målrettet på at finde frem til årsagerne til ubalancerne, så vi hurtigst muligt kan fjerne den. Uanset om det handler om fysisk sygdom eller psykiske udfordringer kan samtaleterapien være det redskab, der kan hjælpe dig videre.

Ud over det kan du ringe til os – en hverdagsmorgen mellem kl. 8.00 – 9.00, så kan vi mærke ind på dig, hvilken behandlingsform eller behandler, der er den mest optimale og effektive for dig.

Vi mærker altid efter om vi mener vi har en chance for at hjælpe dig, inden du kan få en tid. Vi samler på succeser, derfor er det vigtig for os, at mærke efter dette.

Behandlingen kan ske enten ved at du kommer på Falkevej 22, 4600 Køge, via Skype, i telefonen, via Whatsapp eller via Facetime (Iphone). Hvis du køber en af disse behandlinger, så husk at ringe og bestille tid inden, så du ved at det er muligt at få den.

Lad os give dig en hjælpende hånd.

Kærlig hilsen

(tryk på billederne for at læse mere)

Alternativ behandler Charlotte Sol-Farah Hansen
Charlotte Sol-Farah Hansen  23 81 61 88
Alternativ behandler Hanne Enemark Petersen
Hanne Enemark Petersen 40 74 72 67