Vision

Sol-Farah Helhedens Cirkel ApS er grundlagt af Charlotte Sol-Farah Madsen med følgende vision:

  • Udbrede kendskabet til helbredelse og helhedssyn
  • Hjælpe mennesker med at udleve deres fulde potentiale
  • Hjælpe det enkelte menneske til at se sin egen værdi
  • Hjælpe mennesker til lykke, sundhed og balance

Logoet står for, at alting hænger sammen og kærligheden er det, som binder
det hele sammen. Vi ønsker, at jorden er et dejligt sted at være for alt levende.

 

Mission

I samfundet generelt er der en tendens til at symptombehandle, både hvad angår problematikker og sygdomme. Tingene bliver taget ud af sammenhænge og det er derfra, man behandler. Det giver det problem, at man aldrig kommer ind til sagens kerne. Det kan godt være, at symptombehandlingen hjælper på den korte bane, men på den lange bane vil problemet stadig være der. Når vi ikke fjerner roden til problemerne, vil de skyde op igen, måske et andet sted eller i en anden form, men de dukker op igen.

I Sol-Farah helhedens Cirkel gør vi noget ved det problem, ved at tage udgangspunkt i årsagerne, så vidt muligt. Når vi kan fjerne årsagerne til problemerne og sygdommene, kan krop og sind i mange tilfælde komme i balance igen. Nogle gange skal kroppen eller sindet have yderligere hjælp til at blive rask.

Der findes i Sol-Farah regi forskellige muligheder for at give kroppen hjælp:

  • Healingsprodukter, uden bivirkninger, da de er lavet på økologisk kokosolie  eller vand
  • Fjernbehandlinger i gruppeform, hvor der f.eks. bliver ophævet traumer, smertelindret eller tilført energi dagligt
  • Individuelle behandlinger f.eks. samtaleterapi eller healing. Dette kan både udføres fra vores domicil eller som telefonbehandling
  • Selvudviklingskurser og uddannelser til alternative behandlere samt bøger, videoer mv.

Det den enkelte får ud af det er, en mulighed for at komme i balance, hvor så meget af årsagerne som muligt bliver fjernet. Hjælp til kroppen og sindet, så der også fremad er mulighed for at være i balance.

Vi arbejder med alle de universielle healingsenergier. Vi tror på, at alle kan lære at bruge den tilstedeværende energi til glæde og gavn for en selv og alle andre. Du behøver ikke have en speciel trosretning, bare du er åben for, at der er mere mellem himmel og jord.

Ring til os eller kom til vores spirituelle aftener. Så kan vi tale om, hvorvidt vi kan give dig en hjælpende hånd.

 

Om Charlotte

Mange mennesker har det dårligt enten fysisk, psykisk eller begge dele. Mange ved ikke at de er i stand til at få det meget bedre end deres udgangspunkt.

Det gør vi så vidt muligt noget ved i Sol-Farah Helhedens Cirkel, hvor jeg behandler på en effektiv, næstekærlig og vis måde.

Jeg laver mange gruppebehandlinger, hvor jeg f.eks. fjernhealer mennesker dagligt med et sundhedsabonnement eller Smertehealing. På den måde kan jeg nå ud til mange mennesker og gøre en stor forskel i deres liv.

Jeg går meget op i at fjerne årsagerne til at man har det dårligt, derfor er det vigtigt for mig at finde frem til den rette kombination af behandlinger. 

Nogle vil få den hjælp de har behov for i mine healingsprodukter. Andre vil have brug for at få fjernet de dybtliggende årsager, der skyldes traumatiske oplevelser i deres liv. Atter andre har brug at få ophævet energimæssige blokeringer, så kroppen kan komme i flow igen. Nogle vil få det fantastisk med sig selv, når de har gennemgået et selvudviklingskursus.

Læs mere

Du kan kontakte mig på mail: sales@sol-farah.com eller på mobil 23 81 61 88 – jeg har telefontid hverdage 8.00 – 9.00, hvor du er velkommen til at ringe enten for tidsbestilling eller for spørgsmål til behandlinger m.m.

Kærlig hilsen
Charlotte Sol-Farah Madsen

 

Om Hanne

Mennesker gemmer de dårlig oplevelser, nederlag eller negative følelser i deres rygsæk, fordi facaden skal se godt ud. Jo mere der kommer i rygsækken jo større ubalance kommer der i kroppen

Det gør jeg noget ved, fordi jeg hjælper med at se på årsager, gamle tanke- og handlemønstre og på generationernes påvirkning. Jeg hjælper det enkelte menneske til at få fjernet belastninger, negative følelser m.m. og få ændret de negative tanke- og handlemønstre. På den måde kan det enkelte menneske se sig selv med kærligere øjne og handle mere optimalt fremadrettet. Jeg hjælper mennesket til at se sin egen værdi og få det bedste ud af livet.

Det du får ud af en behandling hos mig, er en mulighed for at få tømt den belastende rygsæk, se dig selv med kærligere øjne og finde glæde i livet.

Min baggrund

Jeg er født og opvokset på landet, hvor det var en naturlig ting at tage hånd om hinanden. Så der har jeg ubevidst lært at mærke ind på andre mennesker.

Læs mere

Medarbejdere

Alternativ behandler Charlotte Sol-Farah Hansen

Charlotte Sol-Farah Hansen
Behandlinger, undervisning og direktion

Trænger du til et løft, så løfter jeg gerne. Jeg ønsker at alle har det godt og det gælder også dig. Ring gerne mellem kl. 8-9 på hverdage + 45 23 81 61 88 Så kan jeg fortælle, om jeg mener, jeg kan hjælpe dig.
Alternativ behandler Hanne Enemark Petersen

Hanne Enemark Petersen
Behandlinger, salg/lager og direktion

Har du brug for at få gjort en forskel i dit liv? Så ring til mig på 40 74 72 67 gerne hverdage mellem kl, 8-9. Så kan jeg fortælle, om jeg mener, jeg kan hjælpe dig.

Karinliss Hansen
Hjælpelærer og behandler

Jeg hedder Karinliss Hansen. Jeg har samarbejdet med Charlotte siden 2003 og har taget alle Charlottes kurser. Jeg er hjælpelærer på nogle af kurserne og laver sammen med Charlotte powerhealinger. Jeg har været alternativ behandler de sidste 40 år 🙂 bla. kinesiolog og healer