Knoglehealing – Få hjælp til ryg, nakke, skulder, knæ, hofter, ankler, fødder

Mange mennesker har problemer med deres kroppe. Det kan være muskler eller led, der er ude af balance og derfor gør ondt.


“Problemet er at jeg ikke kan tage min bluse af —– efter behandlingen – ejjj, det har jeg ikke kunnet gøre i 4-5 måneder, ejjj hvor lækkert” – Helle

500 kr og få knoglehealing  – Køb det her

Nogle gange er det følelser, der skal forløses. Andre gange er det knoglesystemet der skal sættes på plads. Det kan også være blokerede energier, der skal slippes. Det kan alt sammen være en del af den 1/2 times behandling, hvor vi har fokus på at få den fysiske krop til at fungere mere optimalt. Samtidig forløses de årsager og belastninger, der ligger til grund for ubalancerne.

Det, du får ud af det, er en krop, der er i bedre belance. hvor smerter og ubehag er minsket eller væk. Så har du problemer med skulder, knæ, hofte, ankler, fødder eller din rygsøjle og/eller nakke kan denne behandlingform måske gøre en forskel for dig. Efter behandlingen fortsætter kroppen processen 1½-2 dage. Nogle gange kan behandlingen suppleres med Fingerkodning eller Ozelia Helaingsolie.

Behandlingen kan godt udføres udelukkende i telefonen, via skype, messenger eller facetime.

Ring til Charlotte 23 81 61 88  og/eller se i videoen, hvordan Helle fik sin skulder, nakke og ryg til at fungere igen.

Se mere om Charlotte her