Charlottes smertehealing. Det virker!

Smertehealing

Jeg har de sidste 2 år haft mange smerter i min lænd/hofter og har haft svært ved at foretage mig de mest almindelige ting, bl.a. let rengøring, bukke mig og samle ting op fra gulvet. Det har gjort ondt når jeg skulle rejse mig fra en stol. Det var bare noget rigtigt møg og det tog en del af min livsglæde og lyst, for jeg vidste når jeg vågnede om morgenen, så var det endnu en dag i smerter.
Men så en dag blev jeg klar over at Charlotte lavede smertehealing og jeg var klar.

Jeg startede i smertehealing i starten af december ’18 og efter få dage kunne jeg mærke en svag forandring, det gjorde stadig ondt; men var gået fra 9 til 7 på en skala fra 1-10.
Efter yderligere nogle dage blev det endnu bedre og før jul var jeg smertefri og mobil. Det er svært at beskrive hvor fantastisk det er, at stå op om morgenen og bare være klar til dagens arbejde. For et par dage siden, hvor jeg havde rigtig meget at lave fysisk, slog det mig pludseligt at det overhovedet ikke gjorde ondt nogen steder i min krop. Det var allerede blevet en dejlig selvfølge. Hvis du eller nogen du kender har smerter, kan jeg varmt anbefale Charlottes smertehealing. Det virker!   Se smertehealing