Jeg vidste ikke at det kunne blive bedre, at være mig!

Selvudviklingskursus

“Forstil dig at du aldrig har sovet på andet end halm, i en sovepose. Der kan du sagtens sove rart og varmt. Men hvis nu der så var en der kom og gav dig en sove sofa, og et blødt og varmt tæppe til at tage oven på soveposen, så kunne det være du pludselig oplevede at du sov bedre, at du lå bedre, at du bedre kunne få og holde varmen. Det var rart at sove før, men nu blev det pludselig bare bedre… Det var oplevelsen af trin 1, for mig.

Så en dag kom der en, med en super lækker madras, med fjedre og skumfyld, og blødt lagen, og gav dig også en dyne. En blød og varm dyne. Nu kunne du mærke at du pludselig bare lå helt som din krop havde brug for at ligge, og at du blev krammet af en varm stor blød dyne. Det var velvære, lykke, trivsel, glæde og hygge. Det var trin 2 for mig. Indtil da, vidste jeg ikke jeg havde et større potentiale. Jeg vidste ikke at det kunne blive bedre, at være mig! At jeg kunne opnå en højere lykke, og en dybere kærlighed til mig selv og omverden.

Nu er jeg i gang med trin 3. Her har jeg fået elevations seng, edderduns dyne, morgenmad på sengen, blid lækker sovemusik, og friske pust af sommer duft og solskin. Jeg ligger bedre end jeg nogensinde har ligget, og føler slet ikke jeg kan forestille mig hvordan jeg skal blive større, hvordan jeg skal få en større kærlighed til livet og mig selv og min familie. Jeg har lært så meget om, at lære om mig selv. Jeg føler ikke at mine grænser er blevet overskredet, og at jeg har fået at vide hvad for en vej jeg skal gå med mig selv, og min udvikling. Det er mere som at have en guide til at vise hvilke veje der er for mig, og hvordan jeg finder flere, og også hvordan jeg bliver klar til at gå på dem, så jeg kan opnå mit fulde potentiale og få mine drømme for mit liv, opfyldt. Jeg har udviklet mig i mit tempo, og kan se hvordan jeg kommer videre. Jeg glæder mig til livet, over livet, og er SÅ taknemmelig for at have fundet det her kursus, og for Charlotte”

se mere https://sol-farah.com/produkt/selvudviklingskursus/