Traumehealing

‹ Tilbage

“Under healingen mærkede jeg bl.a en kraftig varme i hele hjerteregionen”

Traumehealing

“Jeg tilmeldte mig traumehealing fordi jeg har været syg stort set hele mit liv. Jeg har prøvet utallige alternative behandlinger gennem tiden. Alle har kun haft en kortvarig eller ingen effekt. Jeg lever sundt, daglig motion, 90% vegetarisk kost, ingen gluten, en masse kosttilskud. Mit ” dårlige helbreds CV ” er følgende : Fibromyalgi ( haft i ca 35 år ) , Diabetes 1 ( 17 år ) Stofskiftesygdom, Lavt stofskifte ( 17 år ) , Øjensygdommen Sjøgrens syndrom ( ca 4 år ) der giver mange smerter i begge øjne og en svidende og brændende fornemmelse dagligt. Oven i disse diagnoser lider jeg af overvægt( kan ikke reducerer vægten ), hårtab, hormonelle ubalancer der giver uønsket hår og skæg vækst, kraftig neuropati i begge fødder og meget andet. På trods af rimelig sund livsstil fik jeg det værre og værre og blev efterhånden bekræftet i, at alle mine diagnoser skyldes en masse traumatiske oplevelser gennem hele min barndom, ungdom og det meste af mit voksne liv. At mine celler / sind simpelthen var så skadet pga alle de svigt jeg havde været udsat for . Ved et mirakel ( TAK Linda <3 )fik jeg kontakt til Charlotte. Jeg tilmeldte mig hendes traumehealing den 24.4 og jeg skal love for, jeg kunne mærke hendes healing.
Under healingen mærkede jeg bl.a en kraftig varme i hele hjerteregionen. Jeg blev varm på halsen i området, hvor skjoldbruskkirtlen befinder sig , min krop skiftevis KOGTE og fik gåsehud. Efter healingen følte jeg mig let i hovedet, som om en byrde var taget af mine skuldre. Mit blodsukker var faldet og har efterfølgende ligget meget lavere end det nogensinde har gjort i de 17 år, jeg har haft diabetes. Jeg har brug for meget mindre insulin – både depot og hurtigtvirkende insulin. Har ikke smerter i mine øjne mere. De er stadig tørre, men alle de invaliderende smerter jeg havde i begge øjne, er væk. Føler mig mere glad i mit hoved. Så jeg er virkelig lykkelig for, at jeg fik kontakt til Charlotte. Jeg giver hende 5 stjerner. Hun er virkelig dygtig, omsorgsfuld og næstekærlig. Jeg ser allerede frem til min næste traumehealing <3”

se mere https://sol-farah.com/produkt/traumehealing/

“Jeg har fået super behandling og fjernhealinger gennem mange år”

Traumehealing

“Jeg har fået super behandling og fjernhealinger gennem mange år af Charlotte – og jeg kan kun anbefale den store hjælp hun har givet mig. Hun har rettet min ryg, fjernet min sorg, og hjulpet mig i svære perioder bl.a med skilsmisse, kærestebrud, smerter og rygproblemer. Charlotte bliver min livs støtte resten af mit liv”

se mere https://sol-farah.com/produkt/traumehealing/

“Endnu et tilbagevendende mareridt er blevet visket ud”

Traumehealing

“Igen er min traumehealing gået rigtig godt, endnu et tilbage vendene mareridt er blevet visket ud.
jeg har igen kun rosende ord til Charlotte”

se mere https://sol-farah.com/produkt/traumehealing/

“Efter Traumehealing kan jeg mærke en klar ændring i hans humør”

Traumehealing

“Min søn på 10 år har fået traumehealing da han har gennemgået en svær periode da han var 8 år og vi følte han havde brug for det, inden healingen var han meget modsigende og tit lidt små trist, men efter traumehealing kan jeg mærke en klar ændring i hans humør, kækhed og medgørlighed han blir ikke så hurtigt hidsig og frustreret. jeg har fået min frække glade dreng igen”

se mere https://sol-farah.com/produkt/traumehealing/

“Det traume jeg tænke på da hun gik i gang, kunne jeg mærke forsvandt”

Traumehealing

“Har prøvet hendes Traumehealing og jeg må sige, at det virkede på mig. Det traume jeg tænke på da hun gik i gang, kunne jeg mærke forsvandt”

se mere https://sol-farah.com/produkt/traumehealing/

“Efter traumehealing har jeg følt en ro i kroppen omkring den dag”

Traumehealing

“Jeg har fået traumebehandling, fordi jeg for to år siden skulle stå på egne ben, jeg var 30 år og havde aldrig boet alene eller klaret mig selv før, samtidig skulle jeg undvære den mand jeg havde elsket i 15 år i en meget lang periode. Den dag har sat dybe spor i mig, og har været meget i mine tanker og mine drømme, men efter traumehealing har jeg følt en ro i kroppen omkring den dag. Charlotte er rigtig dygtig og jeg føler mig tryg i hendes hænder. jeg skal have mere traumeheling og ser frem til resultatet”

se mere https://sol-farah.com/produkt/traumehealing/

“Men efter healingen har jeg fået det godt igen, i min krop og sjæl”

Traumehealing

“Har fået traumehealing fordi jeg har mistet to børn ved spontan abort. Har tit tænkt på de aborter selvom jeg er blevet ældre. Har drømt og fået billeder inde i mit hoved og har haft mareridt om natten, og blev tit ked af det. Men efter healingen har jeg fået det godt igen, i min krop og sjæl, og tænker ikke mere over det. Charlotte er super dygtig og kan sit håndværk. Jeg vil til hver en tid prøve det igen”

se mere: https://sol-farah.com/produkt/traumehealing/

“De oplevelser der fyldte meget i mit sind, er blevet ”lettere””

Traumehealing

“Det lyder underligt – – men – nu har jeg prøvet to behandlinger hos Charlotte. Den ene for at lindre den følelsesmæssige oplevelse ( traume ) af at se min søn blive kørt ihjel.
Den anden hjælp til at tackle min mands død og min brystoperation.
Traumehealing har gjort, at de oplevelser der fyldte meget i mit sind, er blevet ” lettere ” ligesom tågede.
Det er jo ikke væk, men følelsesmæssigt til at håndtere. Så – brug Charlotte – hun kan hjælpe –
Selv om traumehealing lyder underligt”

se mere https://sol-farah.com/produkt/traumehealing/

“Jeg føler ro i tanker, krop og sjæl omkring de punkter jeg har fået healet”

Traumehealing

“Jeg har fået traumehealing og jeg føler ro i tanker, krop og sjæl omkring de punkter jeg har fået healet. Jeg skal have flere behandlinger og glæder mig til næste healing 🙂

se mere https://sol-farah.com/produkt/traumehealing/