Samtaleterapi

‹ Tilbage

“Da vi gik derfra var smerterne væk”

Samtaleterapi

“Jeg havde selv problemer med smerter i mit ene underben, og havde haft det et par dage, dette havde jeg ikke fortalt Charlotte på forhånd. Men da vi gik derfra var smerterne væk og er ikke kommet tilbage efterfølgende”

se mere https://sol-farah.com/samtaleterapi/

“Og virker det? Ja, det må jeg indrømme”

Samtaleterapi

“Min datter og jeg har prøvet en gruppehealing hos Charlotte i forbindelse med at min datter havde forstuvet sin albue. Jeg må indrømme at jeg var skeptisk over for behandlingen da vi kørte ud til hende, men jeg valgte at gennemføre for min datters skyld. Oplevelsen var meget afslappende, vi sad faktisk og snakkede det meste af tiden og bare slappede af, mens Charlotte behandlede. Undervejs kunne vi begge fornemme at det snurrede forskellige steder i kroppen, denne fornemmelse havde vi begge indtil kl. 22 samme aften, så der er ingen tvivl om at der skete noget i kroppen. Og virker det? Ja, det må jeg indrømme at det gjorde. Min datters albue blev selvfølgelig ikke helbredt, men hun opnåede færre smerter og større bevægelighed i sin albue. Så den tid en forstuvning normalt tager, blev forkortet og smerterne blev væsentlig formindsket”

se mere https://sol-farah.com/samtaleterapi/

“Charlotte har i den grad hjulpet mig og jeg kan kun anbefale hende”

Samtaleterapi

“Da jeg mødte Charlotte for aller første gang vidste jeg ikke hvad jeg skulle kalde hende. Det eneste ord i mit forråd var (heks). Charlotte har healet min ryg som jeg har haft så mange smerter i at jeg var ved at tage mit eget liv. Udover det tilkendte Hvidovre hospital mig at få nye knæ, men jeg har de gamle knæ endnu. Nu dojer jeg med muskelgigt og en defekt overarm. Esbjerg sygehus har henvist en ny venstre skulder til mig, den er Charlotte nu i gang med at heale og jeg tror ikke jeg får en ny. Charlotte har i den grad hjulpet mig og jeg kan kun anbefale hende og gør det gerne” – Kristen Vedel 62 år, Efterlønner

se mere https://sol-farah.com/samtaleterapi/

“Det er den bedste investering jeg nogensinde har lavet”

Samtaleterapi

”For mig har Charlotte været en helt vild næstekærlig og genial sparrings partner. Hun har jo en helt unik evne til lyn hurtigt at finde ind til det, som har begrænset mig og mit potentiale og derigennem hjulpet mig utrolig meget med at slippe det og se fremad. Alt sammen med medfølelse og forståelse. Det er den bedste investering jeg nogensinde har lavet – nu glæder jeg mig bare vildt til at leve resten af livet:)” – Mand 29 år

se mere https://sol-farah.com/samtaleterapi/

“Jeg glæder mig rigtig meget og er dybt taknemmelig for mødet på Gram slot med Charlotte”

Samtaleterapi

“Jeg er en kvinde på 58 år. Jeg var til helsemesse på Gram slot sammen med en veninde. Ville bare deltage og observere. Jeg har haft kontakt til alternative behandlere tidligere og har kontakt til en nu. Jeg ønskede ikke at prøve flere. Men så kom vi forbi Chalotte, en smilende, positiv personlighed, der spurgte om vi skulle lege. Da det blev min tur og hun spurgte hvor jeg havde ondt, kunne jeg kun grine og sige at det kunne vi vist ikke klare nu. Chalotte fik mig til at fortælle om smerterne i min venstre hofte. Vi grinede. Jeg knappede op og hun smurte creme på min hofte. Det virkede. Chalotte forklarede om ebsteinbar virus og vi fik aftalt en telefon samtale. Der skete virkelig mange ting. Jeg skulle rense negative følelser ud.

Vi aftalte en ny tid, hvilket jeg ikke havde regnet med at jeg ville. De oplevelser ved samtalen og mit arbejde med de opgaver Chalotte gav mig var så positive at der kom flere samtaler via telefon/ FaceTime.

Jeg havde i et stykke tid følt at jeg manglede en “brik” til at komme videre med den udvikling jeg ønskede og savnede. Den brik fandt jeg hos Chalotte. Der er fuld fart fremad. Ikke nået i mål men jeg er meget positiv med hensyn til fremtiden. Den er lys og positiv. For at sætte ekstra skub i udviklingen, har jeg besluttet at ville deltage i Chalottes kursus. Jeg glæder mig rigtig meget og er dybt taknemmelig for mødet på Gram slot med Charlotte”

se mere https://sol-farah.com/samtaleterapi/

 

“Dejlig afslappet følelse i hele kroppen og var mere glad end jeg længe har været”

Samtaleterapi

“Jeg kontaktede Charlotte da jeg var ked af det og frustreret over ikke at blive gravid. Derudover havde jeg tunge og triste tanker og var ikke helt mig selv. Da jeg bor langt fra Charlotte besluttede vi at klare det over telefon som samtaleterapi. Som det første kunne Charlotte mærke at jeg havde en fremmede sjæl hos mig, så den fjernede hun og det løsnede med det sammen og jeg kunne mærke en varme der bredte sig. Derefter spurgte hun til nogle ting og fortalte om de beskeder hun fik og fornemmede. Det varede en lille time og bagefter havde jeg en dejlig afslappet følelse i hele kroppen og var mere glad end jeg længe har været. Charlotte var ikke i tvivl om at der ville komme et barn til mig. Det gav ro på tankerne og det var en dejlig oplevelse at tale med Charlotte”

se mere https://sol-farah.com/samtaleterapi/

“Vil takke dig for det du har hjulpet mig med”

Samtaleterapi

”Hej Charlotte. Efter vores telefon samtale i december, hvor vi snakkede om graviditet, vil jeg fortælle dig at det er lykkes for mig ligesom du sagde. Jeg er gravid med 1 stks baby, og blev igår afsluttet ude på fertilitetsklinikken med veloverstået tidlig scanning 8+0. Vil takke dig for det du har hjulpet mig med, og den ro du skabte i mig op til forløbet, er sikker på at roen og min fingerkodning har været med til at bane vejen frem for os”

se mere https://sol-farah.com/samtaleterapi/

“Charlotte – min far og jeg er så taknemmelige at det ikke kan skrives”

Samtaleterapi

“Hej Charlotte – Du skal vide at vi alle er dig dybt taknemmelige for den indsats du har gjort for os og for Anni de sidste uger. Min mor sagde til det sidste, at hun troede på dig og det du kunne. Det var dig som gav hende troen på, at hun kunne komme hjem og dø. Det var dig som gav hende kræfterne til at forlade Herlev. Det vil vi aldrig glemme dig for.

Anni fik den smukkeste død som vi kan forestille os. Vi fik alle sagt farvel og fik sagt det som skulle siges. At vi fik den mulighed og muligheden for at være der i de sidste timer og se hende ånde ud, det gør os priviligeret. Det ved vi og det betyder, at der ingen smerte er ved Anni’s død. Det er alene gode minder som vi kan glæde os over når vi er kommet os over den dybe dybe dybe sorg og massive savn som vi føler nu. Savnet vil vi altid have – men som tiden går, vil minderne fylde mere end savnet.

Anni har fået fred og vi har mistet det rummeligste menneske vi kender. Men vi hun lever videre i os og i vores tanker. Stærkere end nogensinde før.

Vi har så meget, at vi kan takke hende for. Det har vi gjort og sagt farvel. Nu sidder hun og smiler til os sammen med vores alle sammens Carsten.(Afdød bror – red.)

Takket være dig har Carsten fået nyt liv blandt min mor, min far og mig. Det kan jeg personligt ikke takke dig nok for. Min far og jeg har for første gang nogensinde kunne tale om Carsten. Carsten er ikke tabu mere og det giver os alle nyt liv og vi kan nu – sammen – mindes både min mor og Carsten. Det koster tårer, men bag tårerne er der glæde, taknemmelighed og uforbeholden kærlighed over minderne. De lever stærkere end nogensinde.

Du har givet min far en ufattelig styrke. En styrke som gør mig endnu mere stolt over ham. Jeg glæder mig til at nyde resten af livet sammen med ham. Det gør jeg virkelig, jeg føler, at jeg har fået en helt ny, stærkere men også blødere far. Tak for det Charlotte.

Charlotte – min far og jeg er så taknemmelige at det ikke kan skrives. Men hvis du mærker – der hvor du mærker – så kan du mærke, at vores taknemmelighed, kærlighed og energi”

se mere https://sol-farah.com/samtaleterapi/