Healings Produkter

‹ Tilbage

“Har ikke mere kløe tilbage – kan varmt anbefale”

Power Healing & Hudhealing

“Havde udslet og hud kløe på mine arme og ansigt, næsten ikke til at holde ud, fordi det klør hele tiden. Men var med på powerhealing i sidste uge😊og har brugt hudhealing ved siden af. Har ikke mere kløe tilbage😉Kan varmt anbefale Charlotte, hun er super dygtigt”

se mere https://sol-farah.com/produkt/powerhealing/

“..oplever jeg mine børn som værende mere rolige og gladere”

“På selvudviklingskurset har jeg lært hvordan man kan slippe fremmede sjæle. Fremmede sjæle kan jo tappe en totalt for energi og på kurset har vi gjort det på os selv og jeg tænkte at det skulle mine børn også opleve. Så nu hvor jeg har brugt Sol-Farahs Spray Slip fremmede sjæle, Optimale svingninger,
Ophæv alt vedr. fremmede sjæle, harmonisering på alle måder, på alle planer og i alle legemer og afbalancering af chakra, oplever jeg mine børn som værende mere rolige og gladere”

Se mere https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/sol-farah-spray/

“Så bliver jeg glad igen”

Lysia Spray

“Lysias Spray bruger jeg hvis jeg føler mig lidt træt og lidt trist, så bliver jeg glad igen. Jeg bruger den til at rense mig for negative vibrationer, energier og når jeg er i udrensning. Jeg bruger den også til at udrense mig fysisk ved at spraye et spray ned i ½ liter vand og det drikker jeg i løbet af dagen. Det virker meget bedre end biodrain. Jeg kan mærke det bl.a. på min urin, der bliver mørkere og det lugter mere end det plejer og jeg kan se affaldsstofferne ryger ud af min krop. Min afføring bliver mere lind og det giver fornyet energi”

Se mere https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/lysias-spray/

“Jeg blev anbefalet at prøve Ozelia Nyrehealing”

Ozelia Nyrehealing

“Jeg blev anbefalet at prøve Ozelia Nyrehealing, idet jeg har nyre som ikke fungere så godt. Når jeg smører det på, giver det sådan en varmende fornemmelse, som breder sig helt ind i kroppen, nærmest som en ”varmepude” det føles som om nyrerne falder til ro, at de ikke er på overarbejde hele tiden. Man kan sige at de ganske enkelt for hjælp til at blive restaureret”

se mere: https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Tager smerterne og stopper at der opstår blærer”

Ozelia Nervehealing og Lysia Spray

“Jeg er bruger af Ozelia Nervehealing & Lysia Spray, det tager smerterne og stopper at der opstår blærer, når jeg har udbrud af helvedes ild. Jeg er meget glad for disse produkter, fordi de hjælper mig”

se mere https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Det var en meget fantastisk, kraftig og healende energi”

Ozelia DNA-healing

“Med Ozelia DNA-healing mærkede jeg en enorm lyssøjle der væltede op fra toppen af mit hoved.
Det var en meget fantastisk, kraftig og healende energi. En stor kegle af lys”

se mere https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Jeg kom hjem til min egen frekvens”

Ozelia Cellehealing

“Ved Ozelia Cellehealing mærkede jeg en indadgående energi. Jeg blev rolig og afslappet og kunne mærke det i muskulaturen hele vejen ned i kroppen. Så begyndte det at arbejde i hele mit ansigt og det var tydeligt at se i mit ansigt, at jeg blev mere afslappet samtidig med at huden blev glattere og mit ansigtudtryk mere markeret. Jeg så tydeligt yngre ud. Jeg følte mig afstresset og mere autentisk, nærværende og tydeligt i nuet. Jeg kunne mærke at energien arbejdede i hjernen, specielt i frontallapperne. Jeg havde fornemmelsen af, at jeg kom hjem til min egen frekvens”

se mere https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Det virker på indometriose”

Ozelia Underlivshealing

“Ozelia Underlivshealing virker sjovt nok på menstruationssmerter eller de smerter op til menstruationen. Det virker på indometriose. Det virker også ved smerter ved ægløsningssmerter”

se mere: https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Fysiske smerter i mit underliv bliver healet”

Ozelia Underlivshealing

“Når jeg har brugt bind nogle dage, bliver mine skamlæber ømme og sviende og det forsvinder når jeg smører direkte på dem med Ozelia underlivshealing. Jeg er en af dem, hvor de psykiske belastninger jeg har været udsat for, har sat sig som fysiske smerter i mit underliv. Det kan jeg mærke bliver healet med Ozelia Underlivshealing, når jeg smører den på det nederste af min mave”

se mere:https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Kramperne og smerterne fuldstændigt væk”

Ozelia Tyktarmshealing

“Jeg havde voldsomme kramper I min tyktarm hele vejen rundt I den. Det var meget smertefuldt og jeg kunne ikke sove. Så smurte jeg med Ozelia Tyktarmshealing og i løbet af max. 5 min. så var kramperne og smerterne fuldstændigt væk. Jeg har gennem længere tid haft kramper, rifter og hæmorrioder i min endetarm og når jeg smører Ozelia Tyktarmshealing direkte i kanten af endetarmen, så giver kramperne slip omgående og jeg kan begynde at slappe af. Jeg kan også mærke at den healer på de seksuelle overgrab, der er sket i min endetarm”

se merehttps://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Jeg kunne trække vejret længere ned i lungerne end jeg plejer”

Ozelia Lungehealing

“Efter brug af Ozelia Lungehealing kunne jeg mærke en meget tydelig ro og jeg fik forløst en stor sorg, der lå i mine lunger. Min stemme blev dybere og jeg kunne trække vejret længere ned i lungerne end jeg plejer”

se mere https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Lidt efter lidt er de forsvundet”

Sol-Farah Spray “Stop infektion”

“Til Charlotte, Tak for den gode behandling med spray mod infektion. Min gamle leddegigt forsaget af virus var blusset op i foråret og hele maj, juni og juli havde jeg mange smerter. Da jeg aldrig tager smertestillende medicin, kunne jeg følge min krop nøjagtigt. Jeg begyndte på din spray (3 gange dagligt har jeg drukket ½ l vand tilsat denne spray) 19. august 2015 og her 15. oktober er smerterne væk, det er sket stille og roligt, lidt efter lidt er de forsvundet, og da vi snakkede sammen i forgårs måtte vi jo begge konstatere, at smerterne og virussen var væk. Jeg siger tak, fordi jeg fik muligheden for at få denne benhandling! Mange tusind tak”

se mere: https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/sol-farah-spray/

“Det varmer ind i knæet og tager ubehaget væk”

Ozelia Ledhealing

“Jeg er bruger Ozelia Ledhealing til mit ene knæ. Det varmer ind i knæet og tager ubehaget væk.Jeg er meget glad for disse produkter, fordi de hjælper mig”

se mere: https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Lige pludselig 2 cm tyndere”

Ozelia Lokal fedtsmeltning

“Jeg bruger næsten Ozelia lokal fedtsmeltning over det hele, men jeg lavede et forsøg, da jeg startede, mit venstre lår har altid været 2 cm tykkere end det højre, så jeg smurte kun det venstre i 14 dage og så var det lige pludselig 2 cm tyndere end det højre. “Fedtet” (bindevævet) er også blevet fastere”

se mere https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Hurtigere at få dræneret en spændt og øm fod”

Ozelia Lymfedrænage

“Jeg har flere gange brugt Ozelia lymfedrænage i mit arbejde som zoneterapeut. Olien hjælper mig med hurtigere at få dræneret en spændt og øm fod”

se mere https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Hurtig lindring af meget ømme muskler”

Ozelia Muskelhealing

“Jeg bruger ofte Ozelia muskelhealing, i kombination med Lysia Spray, i mit arbejde som massør. Olie og spray giver tilsammen en hurtig lindring af meget ømme muskler, og giver mig mulighed for, at komme dybere ned i de ømme muskler”

Se mere https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Jeg er meget glad for disse produkter”

Ozelia Muskelhealing

“Jeg er bruger Ozelia Muskelhealing til endeballemusklen, da den kan klemme min Iskias-Nerve. Jeg er meget glad for disse produkter, fordi de hjælper mig”

se mere: https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Den har med det samme taget min ømhed i musklerne”

Ozelia Muskelhealing

“Da jeg er en aktiv sportsmand og nogen gange presser min krop, lidt for meget, har jeg prøvet Ozelias Muskelhealing og den har med det samme taget min ømhed i musklerne”

se mere: https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Her følger den vigtigste opdatering, jeg nogensinde har skrevet”

BREAKING! BREAKING! Her følger den vigtigste opdatering, jeg nogensinde har skrevet …. Håber I har lyst til at læse den. Døm selv, hvad der skete.

Jeg har gennem flere år faktisk set frem til at møde Charlotte. Gennem min datter har jeg tidligere købt nogle af hendes produkter, hvilke har hjulpet mig af med nogle småskavanker – på en særlig måde – og det syntes jeg jo var spændende – udover AAAAAALT det min datter har fortalt mig gennem årene om indsigter og personlige udvikling

Da jeg var 9 år gammel var jeg ude for en meget alvorlig bilulykke og fik en voldsom hjernerystelse – Senere har jeg haft meningitis og encefalitis med efterfølgende epilepsi. Jeg er arveligt belastet i forhold til migræne og Scheuermann-syndrome samt jeg har skoliose. “Hende førtidspensionisten”

Jeg har haft kronisk hovedpine siden jeg var 9 år

Det betyder, at jeg har haft kronisk hovedpine siden mit 9. år. Dvs. mere eller mindre hovedpine – er den slem, lader jeg være at deltage i noget, er den knap så slem, deltager jeg og må trække mig tilbage relativ tidligt – ALLE ved det er sådan med mig. “Hende på måske-listen”. Sørger altid for at have piller med…andre skal have bilnøgler, smøger, babyudstyr, inhalator o.lign. med – jeg skal have mine hovedpinepiller.

Det siger vel sig selv, går jeg ud fra, at jeg har prøvet alt, hvad man kan forestille sig af både gængse og meget lidt gængse midler for at få den hovedpine til at FUCKE AD HELVEDE TIL!!!! Eller noget…

Charlotte forklarede

Charlotte stod og forklarede om kvantefysik og energier, og hvordan hun kan kode i kokosolie, fordi det kan bevare svingningen….en anelse uforståeligt men ikke vigtigt for mig lige dér at forstå…kom nu bare videre og lad mig prøve det der halløj – please!

Noget kokosolie “kredsløbs-healing” fandt hun frem, og jeg skulle så smøre det dels på halsen og dels på nakken. Det er sådan med de her olier, at virker de ikke indenfor de første ca. 5 minutter – så virker de ikke – og så behøver man ikke købe dem. Man skal altså ikke købe for 800 kr. medicin, der måske virker om 4 uger….det er kontant afregning ved kasse1

Der gik så hvad? 1 minut eller sådan noget – og så begyndte det at KRABLE i hele højre side af hovedet…og lidt ned ad halsen – og i venstre albue og underarm – (HVAAAD???) – men den er god nok – noget med meridianbaner, som jeg IHVERTFALD ikke vidste noget om – men det gjorde min krop åbenbart.

Efter påsmøring af olie sprayede hun noget Lysia-spray ud over mig. Og så begyndte det at BRÆNDE i den øverste del af min øreflip ganske kortvarigt – og der lagde sig en blød sky om højre side af mig hoved – og jeg blev nærmest forløst….det var VILDT! WHOOP!

Der stod en fyr og så på mig, da det skete – han sagde at mit ansigt blev ligesom ÅBNET – han kunne SE den der forløsning ske….Det varede max 4 minutter i det hele….og jeg havde så IKKE hovedpine mere –

SLET IKKE HOVEDPINE!

Forestil dig lige en gang IKKE at skulle være “Hende førtidspensionisten” “Hende på måskelisten” “Hende med hovedpinen”……

Jeg cyklede hjem – og altså det er måske ikke så vigtigt – og så alligevel – min cykel har 7 gear – jeg er i elendig kondition – alligevel foregik min hjemtur i 6. og 7. gear Det er nok 20 år siden jeg kørte racercykel og kunne den slags – jeg var så STJERNEglad….og Johnnyboy, syntes han skulle have min kaffe, da jeg havde sat mig….Jeg GRINEDE højlydt; let om hjertet….SÅ meget glæde og hygge….sikke en dag

Okay – jeg måtte altså lige sove lidt, for dagen havde været så overrumplende fantastisk og fyldt så det rendte ud over alle bredder med positiv energi.

Da jeg vågnede efter en formidabel lur, hvor jeg seriøst havde set vejen frem i mit liv – belagt med sølv – guld – hvidt, blåt, orange, gult og grønt (jaja – jeg er jo kunstmaler, så selvfølgelig ser min vej sådan ud )….men så havde jeg sgu fået hovedpine igen!

Well – jeg havde så KØBT den der “kredsløbshealing” og troede at jeg havde Lysia-sprayen – det havde jeg desværre ikke, men skal omgående have det anskaffet. Jeg smurte alligevel olien på og lod det virke i stilhed – 5 minutter – og det virker! Jeg sidder og skriver dette i hovedpinefri tilstand.

Tænk lige over det…..45 års hovedpine…..pssst! >plfoff<

yes!

Jeg tør dårligt tro på det…..Jeg har lyst til at slå kølbøtter og råbe HALLELUJA og dele blomster ud til alle mennesker – men er SÅ hæmmet af “det gør man ikke” og “lad os nu se, hvor længe det holder?” og ikke mindst: “Placebo Lilie! PLACEBOEFFEKTEN!” –

En dame sagde til mig, mens vi gik ud af huset derude, at hun var spændt på at høre, hvor lang tid det holdt – sådan fra et ubestemt tidspunkt indenfor nær fremtid, så hun, i sin udtalelse, tilbage på det punkt, hvor det var holdt op med at virke og jeg derefter vendte tilbage til min normaltilstand med hovedpine…. En helt almindelig måde at se tingene på…..

Men det er bare ikke rigtigt forstået…. Hovedpinefri er den naturlige tilstand – det er den tilstand, jeg bringes tilbage til på denne her måde….Det er ikke en sygdom, der trylles væk. Det er en genopretning af en balance, der ikke har været tilstede i 45 år. Og som det forhåbentlig fremgår er det ikke holdt op 100% – men der er noget her, der for første gang ud af de mange millioner metoder jeg har prøvet, rent faktisk har påvirket hovedpinen, dér hvor den sidder! HURRA blev der sagt

Hvad siger I til det venner? – Hvis I altså nåede helt herned og lige en for det” – Kvinde 54 år

https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Det var rimeligt hurtigt, at jeg kunne mærke en forskel”

Sol-Farah Spray “Stop misbrug”

“Trangen til sukker, slik, chips og alt muligt andet der skulle indenbords om aftenen er nu forsvundet efter jeg har brugt Sol-Farahs spray Stop misbrug. Det var rimeligt hurtigt at jeg kunne mærke en forskel. Efter en uge var trangen væk. Så nu kan jeg godt sige nej til et stykke kage”

se mere: https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/sol-farah-spray/

“Sol-Farahs Stop insektbid spray”

Sol-Farah Spray “stop insektbid”

“Min datter på 10 år plejer at få messer af myggestik efter at have brugt Sol-Farahs Spray Stop insektbid har hun kun haft 5 stk på en hel sæson. Og jeg selv har kun haft 1 stk. Vi var endda på spejderlejr”

se mere https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/sol-farah-spray/

“Faktisk kunne jeg med det sammen mærke at jeg var beskyttet”

Sol-Farah Spray “beskyttelse mod elektronisk udstyr”

“Jeg har igennem lang tid haft det sådan at jeg ikke kunne skrive på min computer uden at mærke frekvenserne fra den helt op i mine arme, halsen og i hjertet. I sær hvis den var trådløst på nettet. Problemet var der også når jeg talte i mobiltelefon. Så brugte jeg denne Sol-Farah spray, Beskyttelse mod elektroniks udstyr, og faktisk kunne jeg med det sammen mærke at jeg var beskyttet. Nu kan jeg holde ud at arbejde på computeren også i længere tid af gangen ud at det på nogen måde genere mig. Generelt kan jeg bedre holde ud at tale i mobil nu uden at være generet at strålingen fra den. Jeg er meget taknemlig for at jeg nu kunne fungere i den elektroniske verden, det kunne jeg ikke inden”

se mere: https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/sol-farah-spray/

“Det er nu helt borte efter brug af Ozelias Øjenhealing”

Ozelia Øjenhealing

“Jeg havde “spindelvæv” for mit højre øje og 2 sorte prikker, det er nu helt borte efter brug af Ozelias Øjenhealing. Mine øjenlåg var også tunge og hang ud over øjet, men er nu trukket sig sammen. Samtidig er den en god øjenmakeup fjerner, så får jeg fjernet makeuppen og får øjenhealing samtidig, det er da smart”

se mere: https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Musklerne bliver hurtigt bløde og lettere at arbejde med”

Ozelia Muskelhealing

“Jeg har brugt Ozelias muskelhealingsolie på mine stramme muskler, med det resultat, at de ikke er så spændte og ømme. Jeg bruger den også i min klinik, når jeg masserer mine klienter, og det gør det, at musklerne hurtigt bliver bløde og lettere at arbejde med”

se mere https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Siden jeg startede med Ozelias Lymfedrænage har det hjulpet helt utroligt”

Ozelia Lymfedrænage

“Jeg har lidt af meget hævede ben, og de har været meget ømme. Siden jeg startede med Ozelias Lymfedrænage har det hjulpet helt utroligt. Jeg bruger den også når jeg giver zoneterapi, den gør det lettere at komme i dybden”

se mere https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Normalt er jeg ret skeptisk”

Lokal Fedtsmeltning

“Normalt er jeg ret skeptisk og tænkte at der ikke findes nogle mirakelkure til at fjerne fedt. Jeg blev lokket til at prøve Ozelias Lokal fedtsmeltning og oplevede at det faktisk virkede på mine inderlår. Jeg plejer at skulle have cykelshorts på under kjolerne, men det behøver jeg ikke længere for mine lår klasker ikke længere sammen, når jeg går”

se mere https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

 

“Virkningen har været helt ubeskrivelig – der findes et alternativ til piller”

Ozelia Ledhealing og Ozelia Muskelhealing

“Jeg lider af leddegigt og gigt i almindelighed, jeg har brugt ledhealings – og muskelhealingsolien sammen, og virkningen har været helt ubeskrivelig. Når jeg har brugt mine hænder meget, gør de meget ondt, så smører jeg dem og få minutter efter er smerterne væk. Jeg havde dem med op til lægen, for jeg synes han skulle vide, at der findes et alternativ til deres piller, som ikke hjalp mig, men gav mig en masse bivirkninger”

se mere https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Jeg har næsten ikke smerter mere”

Ozelia Ledhealing

“Jeg har knæproblemer, og har nu smurt dem med Ozelias Ledhealingsolie i nogle uger. Det har resulteret i, at jeg næsten ikke har smerter mere og kan begynde at gå, hvilket jeg ikke har gjort uden krykker i næsten 2 år. Jeg bruger den også til mine klienter”

se merehttps://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Smerterne i min storetå er nu forsvundet”

Ozelia Kredsløbshealing

“Jeg har smurt mine ben med Ozelias Kredsløbshealing og smerterne i min storetå er nu forsvundet og det håber jeg også at de gør i mine ben, jeg har kun brugt den i 3 uger, men har haft smerterne i årevis”

se mere https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Min søn har flere gang selv fundet Hjernehealingsolien og bedt om at få den smurt på”

Ozelia Hjernehealing

“Jeg har brugt Ozelias Hjernehealing på min lille søn på 2 år. Han er diagnosticeret med en misdannelse af lillehjernen (Ciari I) som giver ham motoriske udfordringer og hovedpiner. Min søn har flere gang selv fundet Hjernehealingsolien, og bedt om at få den smurt på, og hvis der har stået flere identiske flasker med Ozelias olie har han hver gang fundet frem til Hjernehealingsolien”

se mere https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/

“Efter at have benyttet Ozelias Blærehealing kan jeg se en klar forbedring”

Ozelia Blærehealing

“Jeg har i flere år lidt af nat-tisseri, og i løbet af vinteren har det specielt været slemt, hvor jeg har været på toilettet op til 8 gange i løbet af en nat. Efter at have benyttet Ozelias Blærehealing kan jeg se en klar forbedring, og er nu gennemsnitligt kun oppe at tisse en enkelt gang om natten – varierende efter hvor meget væske jeg har drukket. Måske handler en del af mit problem også om dårlige vaner, men produktet hjalp i høj grad med at komme det til livs”

se mere: https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/ozelia-healingsolier/