Fingerkodning

‹ Tilbage

“Fingerkodning mod bronkitis (infektion i lungerne)”

Fingerkodning mod bronkitis ( infektion i lungerne ).

Jeg ringede til Charlotte for et par dage siden, da mine bronkier gjorde meget ondt og jeg blev forpustet af ingenting, også bare af at snakke i tlf.

Da hun lavede fingerkodningen, holdt jeg de to fingre sammen hun bad mig om, og kort efter mærkede jeg en prikken og summen i de to fingre.

Min vejrtrækning blev bedre efter nogle minutter og smerterne begyndte også at aftage.

Charlotte sagde jeg skulle tape/holde de to fingre sammen de næste 5-6 dage, så meget jeg kunne.. også om natten, og så ville det være godt igen.

Det er nu 4 dage siden og jeg har det meget bedre i dag, ingen smerter og der er kun lidt med vejrtrækningen lige når jeg vågner,  men jeg har også astma og der mærker jeg til det kolde vejr vi har pt.

Men jeg er ret sikker på, at infektionen er væk nu…

Men wow for en fingerkodning 💕 det var en mærkelig og fed oplevelse af den hurtige virkning der var allerede efter få minutter.

Af hjertet tak for hjælpen Charlotte 💗

Nu kan jeg stoppe det selv, hvis det skulle ske igen.

se mere:https://sol-farah.com/produkt/fingerkodning/

“Den er rigtig god når der er en forkølelse under opsejling”

Fingerkodning

“Jeg har fået lavet en fingerkodning og den er meget effektiv, jeg bruger den hver dag. Bla. er den rigtig god når der er en forkølelse under opsejling, Stop forkølelse og influenza fingeren tapet sammen tommelfingeren om natten og der er ikke meget tilbage”

se mere https://sol-farah.com/produkt/fingerkodning/

“Fingerkodning er noget af det bedste jeg har givet mig selv”

Fingerkodning

“Fingerkodning er noget af det bedste jeg har givet mig selv. Det har fået min krop i en bedre balance, efter jeg selv har haft en del at slås med i gennem tiden. Da Charlotte aktiverede mine fingere, begyndte de at ryste, jeg kunne begynde at mærke nogen kræfter(healing) i mine fingere, som jeg ikke har kunnet mærke før. De egenskaber jeg har fået kodet mine finger til, har gjort at min personlighed er blevet mere selvsikker og med det er jeg også blevet en mere glad mand”

se mere https://sol-farah.com/produkt/fingerkodning/

“Vil takke dig for det du har hjulpet mig med”

Samtaleterapi

”Hej Charlotte. Efter vores telefon samtale i december, hvor vi snakkede om graviditet, vil jeg fortælle dig at det er lykkes for mig ligesom du sagde. Jeg er gravid med 1 stks baby, og blev igår afsluttet ude på fertilitetsklinikken med veloverstået tidlig scanning 8+0. Vil takke dig for det du har hjulpet mig med, og den ro du skabte i mig op til forløbet, er sikker på at roen og min fingerkodning har været med til at bane vejen frem for os”

se mere https://sol-farah.com/samtaleterapi/