"Under healingen mærkede jeg bl.a en kraftig varme i hele hjerteregionen"

“Jeg tilmeldte mig traumehealing fordi jeg har været syg stort set hele mit liv. Jeg har prøvet utallige alternative behandlinger gennem tiden. Alle har kun haft en kortvarig eller ingen effekt. Jeg lever sundt, daglig motion, 90% vegetarisk kost, ingen gluten, en masse kosttilskud. Mit ” dårlige helbreds CV ” er følgende : Fibromyalgi ( haft i ca 35 år ) , Diabetes 1 ( 17 år ) Stofskiftesygdom, Lavt stofskifte ( 17 år ) , Øjensygdommen Sjøgrens syndrom ( ca 4 år ) der giver mange smerter i begge øjne og en svidende og brændende fornemmelse dagligt. Oven i disse diagnoser lider jeg af overvægt( kan ikke reducerer vægten ), hårtab, hormonelle ubalancer der giver uønsket hår og skæg vækst, kraftig neuropati i begge fødder og meget andet. På trods af rimelig sund livsstil fik jeg det værre og værre og blev efterhånden bekræftet i, at alle mine diagnoser skyldes en masse traumatiske oplevelser gennem hele min barndom, ungdom og det meste af mit voksne liv. At mine celler / sind simpelthen var så skadet pga alle de svigt jeg havde været udsat for . Ved et mirakel ( TAK Linda <3 )fik jeg kontakt til Charlotte. Jeg tilmeldte mig hendes traumehealing den 24.4 og jeg skal love for, jeg kunne mærke hendes healing. Under healingen mærkede jeg bl.a en kraftig varme i hele hjerteregionen. Jeg blev varm på halsen i området, hvor skjoldbruskkirtlen befinder sig , min krop skiftevis KOGTE og fik gåsehud. Efter healingen følte jeg mig let i hovedet, som om en byrde var taget af mine skuldre. Mit blodsukker var faldet og har efterfølgende ligget meget lavere end det nogensinde har gjort i de 17 år, jeg har haft diabetes. Jeg har brug for meget mindre insulin – både depot og hurtigtvirkende insulin. Har ikke smerter i mine øjne mere. De er stadig tørre, men alle de invaliderende smerter jeg havde i begge øjne, er væk. Føler mig mere glad i mit hoved. Så jeg er virkelig lykkelig for, at jeg fik kontakt til Charlotte. Jeg giver hende 5 stjerner. Hun er virkelig dygtig, omsorgsfuld og næstekærlig. Jeg ser allerede frem til min næste traumehealing <3”