"Og virker det? Ja, det må jeg indrømme"

Samtaleterapi

“Min datter og jeg har prøvet en gruppehealing hos Charlotte i forbindelse med at min datter havde forstuvet sin albue. Jeg må indrømme at jeg var skeptisk over for behandlingen da vi kørte ud til hende, men jeg valgte at gennemføre for min datters skyld. Oplevelsen var meget afslappende, vi sad faktisk og snakkede det meste af tiden og bare slappede af, mens Charlotte behandlede. Undervejs kunne vi begge fornemme at det snurrede forskellige steder i kroppen, denne fornemmelse havde vi begge indtil kl. 22 samme aften, så der er ingen tvivl om at der skete noget i kroppen. Og virker det? Ja, det må jeg indrømme at det gjorde. Min datters albue blev selvfølgelig ikke helbredt, men hun opnåede færre smerter og større bevægelighed i sin albue. Så den tid en forstuvning normalt tager, blev forkortet og smerterne blev væsentlig formindsket”