Angsthealing dagligt

Mange mennesker er dagligt plaget af angst. Der findes flere forskellige former for angst, og de kan alle variere i styrke og omfang. De, som oplever angst, kan genkende symptomer fra flere forskellige angstlidelser f.eks. panikangst, angst for at være alene, angst for at være sammen med andre, angst for livet, præstationsangst. Uanset form, så er det generende og kan begrænse det sociale liv.


“- Min angst, hvis du tager en skala fra 1 til 10, da jeg startede hos Charlotte, der lå den på 10, og efter jeg har været i behandling hos Charlotte og får behandling af Charlotte, så ligger den på 1” – Sus

350 kr og få Angsthealing dagligt – Køb det her

Vores angsthealing består af en daglig fjernhealing mod dine angst symptomer. Ud over det bliver der sat processer i gang 3-4 gang pr. måned mod følelser som angst og frygt. Således at vi også arbejder på de årsager, der er til din angst.

Det, du får ud af det, er en angstbehandling –  helt uden bivirkninger og skadelige stoffer. En behandling der kan være med til at gøre din hverdag lettere.

Ring til Charlotte 23 81 61 88 eller Hanne 40 74 72 67 og/eller hør Sus fortælle om hele sin oplevelse ved at klikke på videoen. 

Hvordan fungerer fjernhealing?
Fjernhealing kan måske lettere forklares ved det system, som du kender, når du hører radio. Der en en radiosender og en radiomodtager. Vi fungerer som radiosendere. Hvis du skal modtage fjernhealing, så skal du melde dig til og acceptere at vi arbejder på dig. Det svarer til at du tænder din radio. Når din radio er tændt, bliver du til en radiomodtager, der er i stand til at modtage den healingsfrekvens, som vi sender ud. For at vi kan ramme den samme frekvens, har vi brug for et billede af dig, dit navn, adresse og din fødselsdato. Så bliver vi i stand til at indstille os på den frekvens som du har og når du så har “tændt radioen”, så kan transmissionen begynde. Dette er sagt i billedsprog, men jeg håber det giver en forståelse for hvorfor det kan lade sig gøre.